Έναρξη απεργίας πείνας του Μιχάλη Ραμαδάνογλου σε αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη

b2ap3_thumbnail_grevena.jpg

Μετά τον Ραμί Συριανό και τον Εργιόν Μουσταφά, ξεκινάει απεργία πείνας  και ο Μιχάλης Ραμαδάνογλου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη.

 

 

ΑΠΕΡΓΊΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΜΑΔΑΝΟΓΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ

 

Σας ενημερώνω ότι την 25η Νοεμβρίου 2013 ξεκίνησα απεργία πείνας και απέστειλα σχετικό υπόμνημα στο υπουργείο, για να συμπαρασταθώ με τον τρόπο αυτό, στον συγκρατούμενο μου, φίλο, αδερφό και συναγωνιστή Σπύρο Στρατούλη, ο οποίος είναι έγκλειστος στη φυλακή της Λάρισας και από 11η Νοεμβρίου 2013, απέχει από την σίτιση, για να διεκδικήσει την απαλλαγή από τις αβάσιμες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν τον Ιούλιο του 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό είχε τη συνέπεια να του διακόψουν τις τακτικές άδειες που για δύο χρόνια λάμβανε, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες του άρθρου 55 παρ. 1 του Σωφρ.Κ. Με αυτή την πράξη συμπαράστασης προβαίνω σε αυτό τον έσχατο τρόπο αγώνα, της απεργίας πείνας, εκφράζοντας και έμπρακτα πως είμαι στον πλευρό του. Η απόφαση μου είναι συνειδητή, γνωρίζω πολύ καλά τον συναγωνιστή μου Σπύρο Στρατούλη και ξέρω τον αγώνα που έχει δώσει εντός των τειχών, διακινδυνεύοντας τη ζωή και την περαιτέρω κράτησή του, αλλά ποτέ την αξιοπρέπεια του. Συμπάσχω και έχουμε περάσει μαζί πολλές δύσκολες στιγμές σε διάφορες φυλακές, αλλά και κάποιες στιγμές χαράς, όσο μπορούσαμε, μέσα στα δεσμά της φυλακής. Ο Σπύρος είναι “οικογένεια” για μένα και θα ‘μαι στο πλευρό του ως το τέλος και γνωρίζω πως το ίδιο θα έκανε και ο ίδιος για μένα.

Ο αγώνας για την ελευθερία είναι κάτι που μας εκπροσωπεί όλους και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με οποιοδήποτε κόστος για να βρεθεί ένας ακόμη στερημένος της ελευθερίας, έξω από τα δεσμά της φυλακής.

 

 

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ, ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ, ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

 

 

Μιχάλης Ραμαδάνογλου

Κρατούμενος της φυλακής Γρεβενών

undefined

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο