Δεν θα επιχειρήσει να καταθέσει στεφάνι η Διαμαντοπούλου

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δεν θα προσπαθήσει να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο φέτος, καθώς στους εορτασμούς για την επέτειο της εξέγερσης του 1973 επικρατεί έντονα αρνητικό κλίμα απέναντι στα κυβερνητικά στελέχη και τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Η ίδια η Διαμαντοπούλου μίλησε για «μειοψηφίες, που με τις πράξεις τους υπονομεύουν την έννοια της δημοκρατικής έκφρασης όλων των πολιτών» οι οποίες πρέπει να απομονωθούν, «πολιτικά και κοινωνικά».

Ωστόσο, οι πολιτικοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ή είναι μέλη των κομμάτων που την στηρίζουν, αντιμετωπίζουν εκδηλώσεις αποδοκιμασίας ή και οργής από πολίτες σχεδόν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Η φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, η ΠΑΣΠ, αντιμετώπισε την οργή των φοιτητών που βρίσκονταν στο Πολυτεχνείο την Τρίτη, όταν προσπάθησε να καταθέσει στεφάνι εισερχόμενη στο χώρο εξοπλισμένη με κράνη και καδρόνια.

Αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη στην είσοδο του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, που προκάλεσε υλικές ζημιές στον χώρο.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο