10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Συνέχεια στο δόγμα στενής συνεργασίας με το Ισραήλ

Ολοκληρώθηκαν χθες Παρασκευή οι τετραήμερες κοινές ασκήσεις της ελληνικής και της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, που είχαν ξεκινήσει στις 14 Νοεμβρίου. Στις ασκήσεις συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς κλιμάκιο αποτελούμενο από ιπταμένους και τεχνικούς και πέντε αεροσκάφη F-16, ενώ από την ισραηλινή πλευρά συμμετείχαν πολεμικά αεροσκάφη F-16 και F-15.

Παράλληλα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, κατόπιν πρωτοβουλίας του δεύτερου, με την ευκαιρία και της ανάληψης των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι εξελίξεις διεθνώς, στην ευρύτερη περιοχή και στη Μέση Ανατολή, καθώς και θέματα στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μεταξύ των δυο κρατών, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο