10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ

Στις 23 Νοεμβρίου (ημέρα Τετάρτη) δικάζεται για μία ακόμα φορά ο σ. Παν. Βήχος και αυτή τη φορά στο Κακουργιοδικείο (στη Λουκάρεως)! Οι κατηγορίες είναι πανομοιότυπες με αυτές που του απαγγέλθηκαν στα προηγούμενα κατηγορητήρια και που ο σ. Βήχος αθωώθηκε.

Η ποινική δίωξή του σ. Παν. Βήχου, όπως είναι πια πασιφανές έχει τη μορφή αντιποίνων για την πολιτική δράση του και ιδιαίτερα για την καταγγελία του το 1998 για την ύπαρξη κυκλωμάτων σωματεμπορίας με εμπλοκή αξιωματικού της αστυνομίας στη Σαντορίνη.

Χαρακτηριστικό είναι πως, από το 2003 που ξεκίνησε η δίωξη με κατ’ οίκο έρευνα, κατάσχεση του σκληρού δίσκου και προσαγωγή του Παναγιώτη Βήχου από την αστυνομία, στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας κατηγορίας!

Η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση δηλώνει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο σ. Παναγιώτη Βήχο. Η πτώση των σκευωριών που έχουν στήσει οι κατασταλτικοί μηχανισμοί απέναντι στον συναγωνιστή Βήχο, θα είναι νίκη όλων όσων υπερασπίζονται τις πολιτικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα, ενάντια στον κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό και τη σύγχρονη βαρβαρότητα.

Το ήθος και η ποιότητα του χαρακτήρα του συναγωνιστή αποδεικνύονται από τους αγώνες, τη δημιουργικότητα, την ανιδιοτελή προσφορά του και την ασίγαστη αγάπη του στον άνθρωπο.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Προηγούμενο άρθροKemal (Xatzidakis) H authentiki ektelesi
Επόμενο άρθροΧρυσή αυγή και λογική 2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο