10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

1ο Ανταλλακτικό Παζάρι στα Χανιά

Ανταλλακτικό Παζάρι ΧανίωνΤην Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 11 μέχρι της 4 το απόγευμα, στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων (Παλαιά Εμπορική Σχολή, στα πετρόκτιστα σχολεία δίπλα από το στάδιο) οδός Κοραή 1, πραγματοποιείται το πρώτο ανταλλακτικό παζάρι της πόλης.

Το παζάρι αποτελεί τα «εγκαίνια» του δικτύου ανταλλακτικής οικονομίας που έκανε την εμφάνισή του πριν περίπου ένα μήνα στα Χανιά, με σκοπό να αναπτύξει την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μεταξύ των ατόμων, που βιώνουν καθημερινά την οικονομική κρίση.

Το παζάρι

Στο παζάρι μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του δικτύου με προϊόντα διατροφής, ένδυσης, υπόδησης, αντικείμενα και άλλα είδη προς ανταλλαγή, αλλά και άνθρωποι, μη μέλη του δικτύου, με την προϋπόθεση να φέρουν οτιδήποτε που δεν χρειάζονται για να το ανταλλάξουν και να πάρουν ότι άλλο έχουν ανάγκη που θα υπάρχει στο παζάρι.

Στο παζάρι τα μέλη θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με το σύστημα των Μονάδων του δικτύου ή και ελεύθερα (χωρίς μονάδες) αρκεί να συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δικτύου http://www.diktyoantallagonxanion.gr

Tηλ. επικοιν.: 6980  615  985

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο