10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Παναγιώτη Αβδίκο

KΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ “ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ”

Kαλούμε όλους/ες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στης φυλακές Κορυδαλλού (Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 3:00 μ.μ. 6:00 μ.μ).για να ακουστεί μέσα απο εμάς η φωνή ενός αθώου που αργοπεθαίνει πίσω απο τόνους σίδερα και αδιαφορία.

Η κατάσταση της υγείας του Παναγιώτη βρίσκεται σε τελικό στάδιο, μετά από απεργία πείνας που ξεκίνησε από τον μήνα Μάιο (με μια διακοπή τον μήνα Αύγουστο, όπου δέχτηκε ορούς ). Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού “Αγιος Παύλος” και δέχεται μόνο νερό.

Για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΔΙΚΟ το κράτος φονιάς αποφάσισε,όλοι εμείς όμως θα πούμε την τελευταία κουβέντα:

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!!!

 

Η επιστολή που έστειλε ο Παναγιώτης Αβδίκος την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Tο κειμενο το αναδημοσιεύουμε χωρίς καμμιά παρέμβαση ορθογραφική και σας το κοινοποιούμε στην αρχική του μορφή “αντίστροφη μέτρηση”

“Ονομάζομαι ΑΒΔΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και είμαι υπόδικος για κατοχή ναρκωτικών , Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο κρατούμενων κορυδαλλού λόγο απεργία πείνας εναντία στην άδικη προφυλακίσει μου . Στης 15 Απριλίου 2011 έφερε στην Αθήνα άνθρωπος που υποτίθεται ήμασταν φίλοι 2 οικιακές συσκευές και 1 τσάντα χωρείς να γνωρίζω τη ακριβώς περιείχε και με παρακάλεσε να τα αφήσει στην αποθήκη για λίγες ημέρες με το πρόσχημα ότι θα λείψει για Πάσχα στην Αλβανία και μόλις επιστρέψει θα τα έπαιρνε διότι θα άλλαζε σπίτι .

Μετά από 3 ημέρες στης 18-4-2011 ενώ έβγαινα από το σπίτι με συνέλαβε η αστυνομία και ζήτησε να κάνει ερευνά στο σπίτι μου όπου και βρέθηκε η τσάντα που περιείχε μερικά ναρκωτικά . Η αστυνομική κατευθύνθηκαν αμέσως στην αποθήκη Που σημαίνει ότι γνώριζαν εκ των πρότερων το μέρος που θα έψαχναν, σημειωτέων ότι μένω σε πολυκατοικία και η αποθήκες είναι στο υπόγειο .

Αυτό με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ήταν μια καλοστημένη παγίδα σε βάρος μου , για να ωφεληθεί αυτός που άφησε τα πράγματα και τη τσάντα με τα ναρκωτικά στην αποθήκη μου , η κάποιος δικός του που με την πληροφορία που έδωσε στης αρχές θα είχε ελαφρυντικό. Αποφάσισα να δημοσιοποιήσω το πρόβλημα μου με την ελπίδα να ακουστή η φωνή μου από τους αρμοδίους… , η κατάσταση της υγείας μου μετά το μεγάλο διάστημα απεργία πείνας είναι σε κρισιμότητα το στάδιο και συγκεκριμένα από 90 κιλών ,τώρα να είμαι 55 κιλά ,που σε σχέση με το ύψος μου 1,85 είναι μεγάλη απώλεια βάρος 35 κιλών, καθώς και η αιματολογικές εξετάσεις είναι στα κατώτατα όρια και πλέων γίνεται κάψει μυϊκού ιστού συμπεριβαλομενου του καρδιακού μυ που δεν αναπληρώνεται ποτέ ξανά!…. και συνέπια αυτόν να υπάρχει φόβος αιφνίδιου θανάτου!…

Με αυτήν την δημοσίευση ελπίζω να ακουστώ και να δικαιωθώ ώστε να μπορέσω να συγκεντρώσω τα απαραίτητα στοιχειά για να αποδείξω την αθωότητα μου ,πριν να είναι αργά για την ζωή μου. Ευχαριστώ…”


http://antistrofikorinthias.blogspot.com/2011/10/blog-post_07.html

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Z. Ioannidou
We have to talk about liberating minds as well as liberating society. Angela Davis
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο