Χαριστικό παζάρι Θέρμης

 

Έτσι το XariseTo.gr η “Ομάδα Περιβάλλοντος  των εθελοντών του Δήμου Θέρμης”  και το Χαρισομάγαζο ( dwse-pare.gr ) μας καλούν όλους να συμμετάσχουμε  στο ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στις 27 Νοεμβρίου 10πμ-5μμ που είναι Παγκόσμια ημέρα αγοραστικής αποχής. Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Παραμάνα στη Θέρμη ή, αν δεν επιτρέπει ο καιρός, στον τόπο συνάντησης του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θέρμης στην οδό Βενιζέλου 4Β.

Όλοι έχουμε ρούχα που δε μας κάνουν πια, βιβλία που τα έχουμε διαβάσει, μικρά αντικείμενα και μικροέπιπλα που δε χωράνε στο σπίτι μας ή και πράγματα που απλώς τα βαρεθήκαμε!

Πράγματα που αγαπήσαμε και αγαπάμε αλλά δεν τα έχουμε πια ανάγκη.

Αντί να τα πετάξουμε, μπορούμε να τα φέρουμε στο ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ που διοργανώνεται απο το XariseTo.Gr , το Χαρισομάγαζο ( dwse-pare.gr ) , την Ομάδα Περιβάλλοντος των Εθελοντών του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το ΤΟ.ΣΥ.Ν.Θ. και να αποκτήσουν καινούργιους ιδιοκτήτες.

Το Χαριστικό Παζάρι ΔΕΝ είναι φιλανθρωπικό. ΔΕ χρειάζεται να είναι κανείς φτωχός ή με μειωμένη αγοραστική δύναμη για να συμμετάσχει. Η ανταλλαγή και η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι πράξεις μιζέριας αλλά, αντιθέτως, εκφράζουν αντίσταση στην κοινωνία της σπατάλης και αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Με το ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ χτυπάμε την υπερκατανάλωση, χαρίζουμε νέα ζωή στα αντικείμενα που δε θέλουμε εμείς , αλλά για άλλους θα είναι χρήσιμα και όμορφα.

ΦΕΡΝΟΥΜΕ ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, μικρά αντικείμενα κ.α. τα οποία δεν έχουμε ανάγκη (καθαρά και σε καλή κατάσταση).

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ αυτά που θα μας φανούν πραγματικά χρήσιμα.

Συνδιοργανωτές:

– www.xariseto.gr Θεσσαλονίκης
– Τ.Ο.ΣΥ.Ν.Θ. με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους
– Χαρισομάγαζο Θεσσαλονίκης www.dwse-pare.gr 

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments