10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Συγκεντρώσεις σε γραφεία της ΔΕΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι επιτροπές Δεν Πληρώνω έξω από τη ΔΕΗ Καλλιθέας.

Το μεσημέρι, μετά τη λήξη της συγκέντρωσης και ενώ τα μέλη του Δεν Πληρώνω αποχωρούσαν κάνοντας πορεία, περικυκλώθηκαν από τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες προσήγαγαν βίαια στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας 9 άτομα, μεταξύ αυτών και ένα μέλος της ανοιχτής συνέλευσης Καλλιθέας.

Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και οι 9 συλληφθέντες πλέον μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συμπαράστασης, καθώς έφτασαν και μέλη του Δεν Πληρώνω από περιοχές εκτός Αττικής.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, εκτός από την Καλλιθέα, πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε γραφεία της ΔΕΗ στα Καμίνια και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. 

Στα Καμίνια μάλιστα, μετά από παρέμβαση των συγκεντρωμένων, μια κάτοικος Ρέντη, στην οποία είχε κοπεί το ρεύμα λόγω απλήρωτων λογαριασμών, μπόρεσε να πληρώσει τους λογαριασμούς χωρίς το χαράτσι και να εκδοθεί εντολή επανασύνδεσης του ρεύματος.

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο