Σειρά παρεμβάσεων αλληλεγγύης προς τον Σίμο Σεϊσίδη

ΑφίσαΠαρέμβαση αλληλεγγύης προς τον πολιτικό κρατούμενο, αναρχικό Σίμο Σεϊσίδη πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 10/9, όπως και προηγούμενα την 1/9, σε συναυλία στον πολυχώρο «Τεχνόπολις», στο Γκάζι.

Ο Σίμος Σεϊσίδης, που έχασε το ένα του πόδι εξαιτίας πισώπλατου πυροβολισμού από τον αστυνομικό Παναγιώτη Μπόκο, έχει αθωωθεί ομόφωνα από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για τις κατηγορίες που του αποδίδονταν.

Υπενθυμίζεται ότι ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είχε επικηρύξει με 600.000€ τους Σίμο και Μάριο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη για την λεγόμενη υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», που κατέπεσε πλήρως στο δικαστήριο.

Δικάζεται εκ νέου την Παρασκευή, 16/9, έχοντας παραπεμφθεί από το δικαστικό συμβούλιο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, με το σκεπτικό ότι, παρ’ όλο που έτρεχε για να διαφύγει την σύλληψη, θα πυροβολούσε ο ίδιος τον αστυνομικό αν δεν πυροβολούσε εκείνος πρώτος.

Για τις 15/9, στις 6 μ.μ., έχει προγραμματιστεί μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης, με σημείο εκκίνησης τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο