Ο πόλεμος νεύρων του καθεστώτος

altΘεατρικό το σκηνικό στις 7 Δεκεμβρίου στην Ευελπίδων με τις διμοιρίες των ΥΑΤ να παίζουν ρόλο ταξιθέτη ώστε να μας βάζουν στη σωστή θέση κατά την έλευση των κατηγορουμένων και των ΥΜΕΤ σε ρόλο πορτιέρη ώστε να μην μπούμε στα καμαρίνια. 

Ενώ η αρχική ενημέρωση είναι οτι 14:30 με 15:00 οι συλληφθέντες συμπεριλαμβανομένου του φίλου και συνεργάτη @menacius, θα μεταχθούν απο τη ΓΑΔΑ με προορισμό το κτίριο 16 της εισαγγελίας στην Ευελπίδων, μαθαίνουμε πως θα τους πάνε πρώτα από την σήμανση στη Λ.Καβάλας. Λες και στη ΓΑΔΑ δεν υπάρχει σχεδόν ένας ολόκληρος όροφος για να σημαίνουν όσους περνούν από εκεί με μελάνια και φυλακιστικά ενσταντανέ. 

Τελικά οι συλληφθέντες έρχονται στην Ευελπίδων ώρα 18:00 περασμένη, δεμένοι πισθάγκωνα με συνοδεία βαριεστημένων ΥΜΕΤατζίδων που πληρώνονται επιπλέον για τη φύλαξη μεταγωγών από τις κρατήσεις των μισθών μας και νεαρών ασφαλιτών που ακόμα οι μούρες τους από τα γεμάτα πύον μετεφηβικής αγαμησιάς σπυράκια δεν έχουν προλάβει να καθαρίσουν.

Η βόλτα των συλληφθέντων στην Αθήνα ήταν η αρχή άλλης μιας διανοητικής μάχης στον πόλεμο νεύρων που το καθεστώς εξαπολύει σε όσους ανυπότακτα κινούνται ακόμα με το “θράσος” που μόνο ελεύθεροι άνθρωποι μπορούν να επιδεικνύουν.

Η μάχη αυτή συνεχίστηκε και όσο οι συλληφθέντες ήταν στην αίθουσα του κτιρίου 16 περιμένοντας τη σειρά τους. Κάποια στιγμή μπήκαν στον εισαγγελέα. Και ξεκίνησε το παιχνίδι των στοιχείων. θα μου τα πείτε από 2 έως 8 φορές έτσι για να γουστάρω. Για να μάθετε κωλόπαιδα να κατεβαίνετε στους δρόμους και να μπαίνετε στα πόδια μας. Για να μάθουν οι γονείς σας να σας μαντρώνουν. Για να ζήσετε το φόβο. 

Ο φίλος και συνεργάτης @menacius είναι ακόμα χαμογελαστός το ξέρω. Όσο ήταν και μπαίνοντας στο κτίριο. Ακόμα και αν καμία από τις κατηγορίες που του προσάπτουν δεν στέκει, ακόμα κι αν οποιοσδήποτε στη θέση του θα έσπαγε φωνάζοντας και βρίζοντας, πράγμα ευνόητο και απολύτως λογικό, χαμογελά και περιμένει. 

Το καθεστώς δίνει συνέχεια στον πόλεμο νεύρων παραπέμποντας τους συλληφθέντες στον ανακριτή μερικά κτίρια παραδίπλα και η ώρα είναι ήδη 23:00 και βάλε. Ο οποίος ανακριτής “χωρίς να το ξέρει κανείς” είναι απών. Το παιχνίδι συνεχίζει με διαχωρισμό των ανηλίκων από τους ενήλικες έτσι για να μαθαίνουμε. Οι ανήλικοι μετά τα εξυπνακίστικα κηρύγματα των δικαστών που δεν πέτυχαν τίποτα παραπάνω από το να ρίξουν λάδι στη φωτιά της ψυχής τους, θα παρουσιαστούν στον ανακριτή σήμερα πια 8 Δεκεμβρίου. Οι ενήλικες, μαζί με τον @menacius την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Όλοι με βάρος κακουργηματικών πράξεων.  Όλοι με το βάρος ενός καθεστώτος που κάνει πόλεμο νεύρων. Σε όσους αντιστέκονται και σε όσους τους παραστέκονται.

Αυτά όμως η ιστορία έχει δείξει ότι πληρώνονται. Αδρά. Γιατί οι πόλεμοι έχουν πάντα απώλειες. Και τις περισσότερες φορές τις περισσότερες απώλειες τις έχει αυτός που τους ξεκινά.          

ypopto_mousi
ypopto_mousi
Simon said: Justice not vengeance.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο