Για την οικονομική ενίσχυση των συλληφθέντων 6/12/2011 (Συνέχεια ενημέρωσης)

Εξακολουθεί και υπάρχει ανάγκη για την οικονομική ενίσχυση των συλληφθέντων, καθώς απαιτούνται μεγάλα ποσά ως χρηματικές εγγυήσεις προκειμένου να μη φυλακιστούν. 

Καθ’ όλη τη δράση για την οικονομική ενίσχυση θα ενημερώνουμε δημόσια και αναλυτικά:

Συνολικά ζητήθηκαν από 2000€ για 4 συλληφθέντες. Επίσης για δικαστικά παράβολα χρειάζονται από από 450€ για 2 συλληφθέντες. 

Στην προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων θα δυσκολευτούμε πολύ αν μείνουμε μόνοι, οπότε καλούμε κάθε άτομο/συλλογικότητα/σωματείο να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του ή με διοργάνωση δρώμενων κλπ για την συγκέντρωση χρημάτων. 

Μπορείτε να συνεισφέρεται:

Στέλνοντας χρήματα μέσω του PayPal στο λογαριασμό: [email protected] (Αναφέρετε στο σχόλιο πως τα χρήματα προορίζονται για τους συλληφθέντες).

Περνώντας καθημερινά 12:00 με 16:00 από τα γραφεία του συλλόγου “Ένα Καράβι για τη Γάζα”, Νοταρά 6, στα Εξάρχεια. Το κουδούνι γράφει “Ένα καράβι για τη Γάζα”.

 

Συνολικά χρειάζονται: 8900€

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί: 7841

(Τελευταία καταμέτρηση 15/12/2011 18:29) 

Κανένα στοιχείο αλληλέγγυου δε θα δημοσιευτεί, εκτός αν ζητήσει ο ίδιος το αντίθετο.

Δόθηκαν 6.000€ από αλληλέγγυους της Γερμανίας προκειμένου να καλυφθεί το ποσό τις εγγύησης για τους τρεις Γερμανούς συλληφθέντες.


Θα ήταν καλύτερο για όποιον επιθυμεί να αναδημοσιεύσει το συγκεκριμένο κείμενο να δώσει κάποιο σύνδεσμο στο συγκεκριμένο άρθρο που θα ενημερώνεται συνεχώς. 

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο