Απέτυχε απόδραση στον Κορυδαλλό???

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα καθεστωτικών μέσων και αποκλειστική πηγή της πληροφορίας τους μπάτσους, εκδηλώθηκε απόπειρα απόδρασης από τον Βλαστό και μέλη της συνωμοσίας πυρήνων της φωτιάς περίπου στις 6 το απόγευμα.

Φέρεται πως με τη χρήση ενός πιστολιού προσπάθησαν να αποδράσουν χρησιμοποιώντας μερικους ανθρωποφύλακες σαν όμηρους.

Τη στιγή πριν εξέλθουν από το αρχιφυλακείο εκλεισαν αυτόματα οι πόρτες αποκλείοντας μέσα περίπου 30 επισκέπτες φυλακισμένων.

Για την ώρα, τα πράγματα είναι ήσυχα και οι φερόμενοι σαν δράστες θέτουν θέμα διαβίωσης στις φυλακές και επιθυμούν κάθε διαπραγμάτευση και επαφή να γίνει με το διευθυντή των φυλακών και τον αρμόδιο εισαγγελέα και κανέναν άλλον.

Οι παραπάνω ειδήσεις δεν έχουν διασταυρωθεί και μεταφέρονται με επιφύλαξη.

UPDATE 11:10: Φαίνεται πως η κατάσταση στις φυλακές εξακολουθεί να είναι τεταμένη καθώς οι μπάτσοι εξακολουθούν να είναι σε επιφυλακή γύρω από το κτίριο και οι επισκέπτες εξακολουθούν να είναι μέσα, οι περισσότεροι, ενώ μερικοί βγήκαν πριν από λίγο.

Μέχρι στιγμής οι μπάτσοι δεν επιτρέπουν σε κανέναν από όσους ζήτησαν οι φερόμενοι σαν επίδοξοι δραπέτες, να μπει στο κτίριο και να τους μιλήσει: τον αρχιφύλακα, το διευθυντή, τον εισαγγελέα φυλακών. Ακόμη, δεν επιτράπηκε η είσοδος στο δικηγόρο του Βλαστού, Ραγκούση που προσπάθησε να τον προσεγγίσει.

Update 11:25: Ιστοσελίδες ρουφιάνων της ασφάλειας  γράφουν πως παραδόθηκε το όπλο και έληξε η κινητοποίηση

 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο