Τιμωρήθηκε με μιά μέρα αποβολή, ο μαθητής-εργαζόμενος !

altΤον θυμόμαστε !

Η γενναία πράξη του, να μουτζώσει όλη αυτή την πλέμπα που παρίστανε τους “επίσημους” στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισσα, απαντήθηκε με μία μέρα αποβολή !

Η τάξη πλέον αποκαταστάθηκε και το κράτος είναι ήσυχο, υπάρχει παράδειγμα για όποιον το επιχειρήσει ξανά, είναι το μήνυμα.

 

 

Ετσι, οι καθηγητές – μέλη του συλλόγου διδασκόντων στο 3ο – νυχτερινό – ΕΠΑΛ Λάρισας συνεδρίασαν χθες και αποφάσισαν την επιβολή ποινής μίας ημέρας αποβολής .

Οπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερίας”, στη χθεσινή συνεδρίαση του συλλόγου μετείχε και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ η οποία εξαρχής – όπως και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης του τόπου μας – είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που εργάζεται παράλληλα ως οικοδόμος, τόσο για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, όσο και για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη βασική του – τουλάχιστο – εκπαίδευση.

Το θέμα είναι απλό, παρά την υποστήριξη από τον κόσμο και φορείς, η εξουσία των διδασκόντων έκανε το κοματικό της καθήκον, τιμωρώντας αντί συζητώντας.

Ο ρόλος των εκπαιδευτικών πλέον είναι να ασχολούνται με τις κοματικές οδηγίες του ΠΑΣΟΚ, το είδος της καταστολής που θα επιβάλλουν και την ενίσχυση του βαθμού εξουσίας που έχουν.

Την ώρα που:

-ακόμη λείπουν βιβλία

-Κόπηκε η χρηματοδότηση στο μισό

-πέρασαν έξοδα στους καλικρατικούς δήμους που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

-το κοματικό κράτος συνεχίζει να λειτουργεί και να παρανομεί

-το σύνολο των εκπαιδευτικών δεν έχει αντιδράσει δυναμικά σε καμία εντολή του μνημόνιου και της κρατικής καταστολής….

..δεν παραλείπει να τιμωρεί μαθητές που εργάζονται και παλεύουν για ένα καλύτερο κόσμο.

 

Να ρωτήσω μοναχά τούτο, αν στις 25/3 είναι στην παρέλαση και ξαναμουτζώσει θα φάει πάλι μια μέρα ή ένα μήνα αποβολή???

 

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments