Οκτώ γυναίκες απειλούν με μηνύσεις την Σκότλαντ Γιάρντ



Οκτώ γυναίκες που υπήρξαν πρώην ερωμένες μυστικών αστυνομικών, χωρίς σαφώς να γνωρίζουν την ιδιότητά τους, απειλούν με μηνύσεις τις Αρχές της Σκότλαντ Γιάρντ..




Λονδίνο.
Οι γυναίκες που δηλώνουν ότι «εξαπατήθηκαν» για να δημιουργήσουν μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις με μυστικούς αστυνομικούς, απειλούν ανώτερους αξιωματικούς της βρετανικής αστυνομίας με μηνύσεις, λέγοντας ότι υπέστησαν συναισθηματικά τραύματα και ψυχικό πόνο.

Επιπλέον, δήλωσαν ότι οι εραστές τους τις «εξαπάτησαν σκοπίμως» να σχηματίσουν σχέσεις που διήρκεσαν έως εννέα χρόνια, κρατώντας κρυφή την ταυτότητά τους.

Κατηγορούν τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ως στόχο να διεισδύσουν σε οργανώσεις διαδηλωτών, ότι τις χρησιμοποιούσαν «φυσικά και συναισθηματικά» για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες για αυτές τις οργανώσεις.
 Οι γυναίκες έστειλαν σε αρχηγούς της αστυνομίας νομικά έγγραφα, στα οποία απειλούν να ασκήσουν μηνύσεις στις Αρχές, λέγοντας πως η «βαθιά ταπεινωτική» εξαπάτησή τους, είχε ψυχιατρικές και ψυχολογικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων κατάθλιψης, τραυμάτων, ανησυχίας, θυμού και δυσκολίας στο να εμπιστεύονται ανθρώπους.

Μάλιστα, τρεις από τις γυναίκες κατηγορούν τον ίδιο άνδρα, τον Μαρκ Κένεντι, ο οποίος είχε διεισδύσει σε περιβαλλοντική οργάνωση για επτά χρόνια.
Το γεγονός αυτό σαφώς αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον ύπουλο τρόπο λειτουργίας των μυστικών υπηρεσιών και τον έλεγχο που προσπαθούν να αποκτήσουν σε οργανώσεις διαδηλωτών και γενικότερα ομάδων που απειλούν το σύστημα που στηρίζουν.
Η επαναστατική αυτή κίνηση των γυναικών, ανοίγει τον δρόμο και για άλλες παρόμοιες κινήσεις.
Η αστυνομία δηλώνει ότι θα εξετάσει τα έγγραφα που απέστειλαν οι οκτώ γυναίκες.
(αναμένουμε…..)

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο