Το ημερολόγιο της Μέρκελ (μέρος 1ο)

http://tsadilas.blogspot.com/2011/12/1.html

του Τσαντίλα

Μεγάλη αποκάλυψη: Μπήκαμε στην καγκελαρία στο Βερολίνο και κλέψαμε το προσωπικό ημερολόγιο της Άνγκελα Μέρκελ. Μετάφρασαμε τις καταχωρήσεις που αφορούν την Ελλάδα γιατί ο λαός έχει δικαίωμα να ξέρει!

 

10 Ιουλίου 2009

Αγαπημένο μου ημερολόγιο τα πράγματα δεν πάνε καλά…. Το ποσοστό κέρδους έχει πέσει πάρα πολύ. Η κρίση έχει χτυπήσει τον χρηματοπιστωτικό τομέα και την πραγματική οικονομία. Πρέπει να στηρίξουμε τους φίλους μας τους τραπεζίτες. Εμείς την παλεύουμε αλλά οι Ιρλανδοί και οι Αμερικάνοι ξεπαραδιάστηκαν! Έτσι που το πάμε, με τη λιτότητα και την χαμηλή φορολόγηση των επιχειρήσεων έχουμε γεμίσει χρέη. Ειδικά η Ελλάδα που είχε πρόβλημα από πριν τα χει φτύσει. Όχι ότι η Πορτογαλία και η Ιταλία πάνε πίσω δηλαδή.

Την θυμάσαι την Ελλάδα αγαπημένο μου ημερολόγιο; Φανταστική χώρα! Γεμάτη διαφθορά! Κάνανε οι φίλου μου οι επιχειρηματίες κάτι μπίζνες μούρλια! Τι Siemens, τι υποβρύχια! Σου λέω χρυσωρυχείο η Ελλάδα! Τι μόνο οι Έλληνες επιχειρηματίες θα επωφελούνται από το μπάχαλο; Άσε που τους ξεσκίσαμε με το ευρώ. Πάει η παραγωγική τους βάση. Παράγουν ακόμα βέβαια πολλά πράγματα αλλά έχουμε μπει και εμείς καλά στην αγορά. Χεστήκαμε στο τάλιρο σου λέω όπως και από τους υπόλοιπους. Ας είναι καλά και τα κορόιδα εδώ οι Γερμανοί εργαζόμενοι που έχουμε να τους δώσουμε αύξηση 10 χρόνια ενώ τα κέρδη μας έχουν πάει στο θεό… Αλλά τώρα δεν έχουν λεφτά ούτε το κράτος ούτε ο κόσμος να ξοδέψει να βγάλουμε κάνα κέρδος. Πάνε οι καλές οι μέρες. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τους διευθετήσουμε κάπως μη γίνει καμιά ζημία. Κι αυτός ο πρωθυπουργός τους τώρα ο Καραμανλής, πάει καμένο χαρτί. Δεν λέω μια χαρά τα πηγαίναμε τόσο καιρό αλλά τώρα δεν το θέλει ο λαός στην Ελλάδα. Μόνο οι βιομήχανοι και οι παπάδες τον στηρίζουν πια. Ευτυχώς υπάρχει μου έχουν πει στην Ελλάδα ένα καλό παιδί ο George. Αυτός μου είπαν θα την κάνει τη δουλειά.

 

5 Οκτωβρίου 2009

Αγαπημένο μου ημερολόγιο έγιναν εκλογές στην Ελλάδα! Βγήκε αυτό το καλό παιδί ο George που σου έλεγα. Ο κόσμος τον αγαπά πολύ. Τους είδα στην τηλεόραση. Βγαίναν στους δρόμους και πανηγύριζαν. Και πως να μη τον θέλουν δηλαδή αφού έβγαινε στις συγκεντρώσεις και τους έλεγε «λεφτά υπάρχουν». Που να ξέραν οι καημένοι τι έχουμε κανονίσει! Τα είπαμε με το George και τα συμφωνήσαμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά αγαπητό μου ημερολόγιο.

 

15 Δεκέμβριος 2009

Πολύ διασκέδασα σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο. Έβλεπα στην τηλεόραση τον πρωθυπουργό της Ελλάδας τον George που έλεγε ότι τελικά λεφτά δεν υπάρχουν. Θα ήθελα να δω τι φάτσα των ψηφοφόρων του. Μόνο και στη σκέψη έσκασα στα γέλια. Βγήκε ο George παγανιά από ομιλία σε ομιλία και λέει για το πόσο χάλια είναι η χώρα, πόσο διεφθαρμένη, πόσο πρόβλημα έχουν σε έλλειμμα και χρέος και πόσο ευάλωτοι είναι σε κερδοσκοπικές επιθέσεις. Ήταν πολύ αστείο. Σαν να φωνάζει το πρόβατο στο λύκο «κοίτα με κοίταμε εδώ είμαι! Πιάσε με και φάε με!». Γελάω και που στο γράφω αγαπητό μου ημερολόγιο. Να δεις που τώρα τα επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας θα πάνε στο θεό!

 

10 Φλεβάρη 2010

Αγαπητό ημερολόγιο πήραμε τα πρώτα μέτρα για την Ελλάδα. Ετοιμάζουμε το μηχανισμό στήριξης που θα καταφύγουν. Έτσι το λέμε στήριξης για να μη τους τρομάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα τους πάρουμε τα σώβρακα. Στήριξης των τραπεζών μας θα έπρεπε να τον λέμε. Μάλιστα ο George λέει στον λαό του ότι δεν θα πάνε καθόλου στο μηχανισμό με το ΔΝΤ. Τους λέει κάτι βλακείες για πιστόλια στα τραπέζια που τα γεμίζουμε αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε. Πολύ ευρηματικοί οι κειμενογράφοι του George! Να θυμηθώ να του πω να μου δανείσει κανέναν. Σε τόσα κρατίδια έχουμε εκλογές!

 

6 Μαΐου 2010

Αγαπημένο μου ημερολόγιο είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Η ελληνική Βουλή ψήφισε σήμερα το Μνημόνιο! Ήταν τέλεια. Δεν το ψήφισε μάλιστα μόνο η κυβέρνηση αλλά κάτι καραδεξιοί ενός κόμματος ΛάΟΣ νομίζω. Αυτός ο πρόεδρος του ο Καρατζαφύρερ πολύ ωραίος τύπος. Την κάνει τέλεια τη δουλειά του! Οι Έλληνες εργαζόμενοι γκρινιάξανε λίγο βέβαια. Κάνανε μια τεράστια απεργία και κατέβηκαν ένα κάρο κόσμος στο δρόμο αλλά ευτυχώς κάτι κουκουλοφόροι κάψανε κάτι εργαζόμενους σε μια τράπεζα και μούδιασε ο κόσμος! Να’ναι καλά τα παιδιά! Μας βγάζουν και από τον κόπο να οργανώνουμε προβοκάτσιες. Μόνοι τους καλύτερα τα καταφέρνουν!

Λοιπόν που λες αγαπημένο μου ημερολόγιο ψηφίστηκε το Μνημόνιο και η Ελλάδα θα μπει στον μηχανισμό στήριξης των τραπεζών μας. Για να στο εξηγήσω δηλαδή. Η Ελλάδα έχει χρέη κυρίως στις τράπεζες των Γάλλων και τις δικές μας. Αν κάνει τώρα καμιά στάση πληρωμών και δεν πληρώσει το χρέος που της φορτώσαμε εμείς και οι κυβερνήσεις τους τόσο καιρό δεν θα μπορούμε να το διευθετήσουμε. Αυτό τους δίνει τεράστια διαπραγματευτική ισχύ. Αλλά ευτυχώς αυτός ο George αποδείχτηκε καλός φίλος. Τα κανονίσαμε όλα σωστά και τώρα το χρέος θα μεταφερθεί από τις ευρωπαϊκές τράπεζες στα ευρωπαϊκά κράτη και το ΔΝΤ και μετά θα τους κάνουμε ότι θέλουμε. Και μάλιστα με το αγγλικό δίκαιο που μας συμφέρει! Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την Ελλάδα έναν μικρό παράδεισο! Δεν θα αφήσουμε εργατικό δικαίωμα για δικαίωμα όρθιο!! Θα ιδιωτικοποιήσουμε μέχρι και το νερό ώστε να βγάζουμε κέρδος από τα πάντα! Και μετά θα κάνουμε τα ίδια και στις άλλες χώρες! Όλα πάνε τόσο καλά!

Η μεταφραστική μας ομάδα εργάζεται σκληρά για να σας μεταφέρει και άλλες αποκαλύψεις. Αναμένεται σύντομα το δέυτερο μέρος.

Ελληνόφιλη Σέχτα Γερμανών ANTIFA “Avgolemono

 

merkel

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Μετάβαση στο περιεχόμενο