Καλά θα κάνετε να αλλάξετε τηλεοπτικές προτιμήσεις

 

alt

 

Η εκπομπή του Σπύρου Σούλη ειναι ίσως η πιο κοινωνική που έχει απομείνει στην ελληνική τηλεόραση πραγματικά βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όμως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτη την παραγωγή έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και απο τις οικογένειες που ζητάνε την βοηθεια της εκπομπής.

Σήμερα που οι συντελεστές βρίσκονται στο κρύο και στο αγιάζι προκειμένου να παραδώσουν το σπίτι, η On-noir production αποφάσισε να τους πληρώσει!!!! μη φανταστείτε, απο πέρυσι τους χρωστάνε και τους έδωσαν μέσο όρο 500 με 1000 ευρώ για κάνουν γιορτές να πληρώσουν λογαριασμούς και χαράτσια. Λυπάμαι για την εταιρεία της κ. Βαρδινογιάννη που είναι τόσο απάνθρωπη, για τον κατά τα άλλα φιλάνθρωπο κ. Κυριακού που δίνει τις εκπομπές του σε εταιρειες που δεν πληρώνουν τον κόσμο τους, για τον Σπύρο Σούλη που δεν κάνει κάτι για τους ανθρώπους που χάρη σε αυτούς γίνεται η εκπομπή του πραγματικότητα!!!! Καλά Χριστούγεννα στα αφεντικά της on noir production που θα κάνουν γιορτές με τα λεφτά των υπαλλήλων τους!!!!

 

Μερικά για να ξέρουμε, η εταιρεία προεέκυψε από τη συγχώνευση δύο άλλων, της ΟN productions και της ΝΟIR,που ιδρύθηκε από το  Σπύρο Παπαδόπουλο, την Άννα Λεμπέση και το Σταύρο Καπελούζο.

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε πως γίνεται και μασάνε πολύ γερά από την κρατική τηλεόραση.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο