10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Ψεύτικες υποσχέσεις Παπαδήμου-150.000 θέσεις εργασίας !!!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:
-Αποφασίσαμε να ενισχύσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας για τη στήριξη της απασχόλησης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
-Tο πρόγραμμα αυτό, το οποίο θα γίνει σε συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με την Εκκλησία.
– Ενίσχυση των δράσεων κοινωνικής μέριμνας για τους ηλικιωμένους, τους ανέργους, τις μητέρες χαμηλών εισοδημάτων και άλλες ευπαθείς ομάδες.
-Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν πλήξει χιλιάδες οικογένειες που ιδίως τούτες τις μέρες δοκιμάζονται σκληρά. Είναι καθήκον όλων μας να τις στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη.

Μετά το ναυάγιο των ΜΚΟ που κανείς δεν ξέρει τελικά πόσους έχουν χώσει και που, σειρά έχουν οι παπάδες που θα δίνουν δουλειά???
Προφανώς στήνουν μια νέα κατάσταση ΜΚΟ, όπου ο αντίστοιχος φουκαράς θα χρειαστεί να προσεταιριστεί και να γλύψει τον τοπικό παπά, τον τοπικό δήμαρχο, κανά τοπικό λαμόγιο τέλος πάντων, για να μην πεινάσει, για να βρει μια δουλειά με 500 ευρό, για να κερδίσει λίγη αξιοπρέπεια.

Φαίνεται πως ο πρόεδρος της τραπεζικής χούντας Παπαδήμος όχι μόνο δεν ζει σε αυτόν τον κόσμο, αλλά σκόπιμα μας σερβίρει φιλοδωρία και ελεημοσύνη μέσω τρίτων καθώς η πείνα, η εξαθλίωση και η απώλεια αξιοπρέπειας  δεν ενδιαφέρουν τη χούντα που υπηρετεί.

Θυμίζουμε πως το σύνταγμα των Ελλήνων λέει πως είναι υποχρέωση του κράτους να βρει εργασία στο λαό, γι αυτό υπάρχει ο ΟΑΕΔ !
Οι παπάδες και οι δήμαρχοι δεν έχουν τέτοια αρμοδιότητα !

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο