Έχω μια πολύ σοβαρή είδηση που δείχνει όλη την έκταση της ανθρώπινης τραγωδίας που έχει χτυπήσει την χώρα μας. Ακολουθεί μια συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλλης Στάη στην Real που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο… την συνταρακτική αυτή ιστορία την μάθαμε από το Free Gossip.


[Ε. Στάη- ‘η δήλωση της χρονιάς’: Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι, εγώ άφησα τον σοφέρ μου’]

http://2.bp.blogspot.com/_V3w8FUtsdhA/SXSzQCD7xvI/AAAAAAAABaA/QOTl1l-xrhU/s400/STAH.jpg


Οι εξελίξεις στην οικονομία της χώρας τρέχουν και η Έλλη Στάη τις γνωρίζει καλά. Η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης, με βάση αυτές τις εξελίξεις άλλαξε πολλά πράγματα στην ζωή της. «Τοκαταναλωτικό όν έφυγε από μέσα μου», δήλωσε στη real και συνέχισε: «Εγκατέλειψα κάποιες ευκολίες. Άλλοι έκοψαν το ταξί , εγώ ένιωσα πολύ ανόητη που χρησιμοποιούσα τονοδηγό του άντρα μου. Άρχισα να οδηγώ ξανά και το ευχαριστιέμαι κιόλας. Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι. Όχι μόνο επειδή μικραίνουν τα οικονομικά μεγέθη, αλλά επειδή πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να λειτουργείς αντίθετα με το σύνολο μιας κοινωνίας. Εγώ είμαι κοινωνικό ον και μ’ αρέσει να λειτουργώ μέσα στην κοινωνία.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Στεργής Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Στεργής
Member

Άμα έπαιρνε από τον Flash 11.795 ευρώ (μεικτά για να είμεθα ειλικρινείς) το μήνα, και τώρα αναγκαστικά δουλεύει για τη ΝΕΤ με ΜΟΝΟ 4.000-5.000, εεεε, τι να κάνει η γυναίκα???? Θεός φυλάξοι!!