10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Οι μπάτσοι βρήκαν ποιοί προκάλεσαν στις 28/10 τον Κάρολο !!!

Οι απίθανοι, απίστευτοι και τρισμέγιστοι υπερ-μπάτσοι της Θεσσαλονίκης έλαμψαν ξανά.

Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που αμφισβήτησαν την εξουσία και τον Κάρολο Παπούλια στις 28/10/11, βρήκαν τους υποκινητές, συνολικά 17 άτομα!!

Ήδη   έχουν κληθεί να δικαστούν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στις 6 Φεβρουαρίου, 7 άτομα εκ των 17 που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τα γεγονότα στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

 
Για τους φιλότιμους, άοκνους και ακούραστους μπάτσους στη Θεσσαλονίκη ήταν κόπος ζωής !!!!
 
Μετά από 17 μέρες έρευνας, εργασίας τηλοψίας, πιοεισιρεσίας και συνεργασίας διαφόρων τμημάτων της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που μέρα νύχτα παρακολούθησαν ξανά και ξανά το οπτικό υλικό των γεγονότων της 28ης Οκτωβρίου,  κατέληξαν στα μέσα Νοέμβρη σε 17 πολίτες που σύμφωνα με τους εγκέφαλους της ασφάλειας εκεί πέρα προέβησαν σε αξιόποινες πράξεις.

Οι εγκέφαλοι δεν είναι όποιοι κι όποιοι, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ !! Εχουν ήδη δείξει την αξία τους στο φοιτητή με τη ζαρντινιέρα, στον φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια, στο φοιτητή με τις πυτζάμες, στο φοιτητή με την τυρόπιτα και πολλούς ακόμη φοιτητές.

Εδώ όμως πραγματικά εθριάμβευσαν ! Αφού βρήκαν 17 μετά βρήκαν και άλλους 60  που  ήρθαν μόνοι τους και είπαν “ήμουν κι εγώ εκεί” κι έτσι πιστοποίησαν την αξία τους σαν διάνοιες, αφού ήρθαν πριν βρεθούν !!

Γιατί μόνο μυαλά-διάνοιες του μεγέθους του Αϊνστάιν (μα είχε ένα μυαλό νααααα, έτσι λενε στη σχολή) θα κατάφερνε τέτοιο άθλο σε τόσο λίγο χρόνο.

Με εντολή του διοικητή ασφάλειας Θεσσαλονίκης μοιράστηκαν διπλά κουτιά με μελομακάρονα, διατάχθηκαν τα γνωστά “Γρηγόρης” και “Γκόυντις” να δίνουν καφέ και μπινελίκια με ειδική τιμή και απαγγέλθηκε ο εθνικός ύμνος σε όλες τις πρωτοχρονιάτικες γιορτές στα τμήματα. Ακόμη θεσπίστηκε το βραβείο “Αϊνστάιν” που θα απονεμεται πλέον σε όλες τις κοπές πίτας αστυνομικών και θα συνοδεύεται από δωροεπιταγή αξίας 400 φραπέδων.
 

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο