Αντί να συλλάβουν τον Κουρή, άνοιξαν και κουβεντούλα μαζί του!!!

Δεν έχει όριο το θράσος του εκδότη Γιώργου Κουρή.

Σήμερα  επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  ο μεγαλομέτοχος του ALTER και εκδότης των εφημερίδων Αυριανή και Φίλαθλος, Γιώργος Κουρής…
Κι όπως πολύ καλά μπορούσε να φανταστεί ο οποιοσδήποτε ορθά σκεπτόμενος νους, ο Κουρής θα έπρεπε κανονικά να πάει στα κάγκελα για την υπόθεση της μη καταβολής δώρου στους εργαζόμενους  στα παραπάνω μέσα, καθώς και για πολύμηνες καθυστερήσεις καταβολής μισθών και αμοιβών

Όμως, ο ίδιος πήγε εκεί για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των εργαζομένων του ALTER και μάλιστα εμφανίστηκε με μαγκούρα προφασιζόμενος  μικροατύχημα  πριν λίγες ημέρες!

Αρχικά   ζήτησε να συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε. Ο ίδιος αρνήθηκε την συνάντηση μαζί του και τον παρέπεμψε στον αρμόδιο αντιεισαγγελέα!

Ο Κουρής συναντήθηκε με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου  και ζήτησε την παρέμβαση   κατά των εργαζόμενων του Alter, οι οποίοι – όπως είπε – έχουν παρανόμως κάνει κατάληψη στην τηλεοπτική συχνότητα ενώ κινδυνεύει (!) ηλεκτρονικός εξοπλισμός αξίας εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα έκανε και παράπονα στη δικαιοσύνη για την προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, που έχει κάνει κατά των απλήρωτων εργαζόμενων του ALTER, λέγοντας ότι η δικαιοσύνη και η αστυνομία ΔΕΝ τηρούν τους νόμους και δεν κάνουν την δουλειά τους!!!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, έφυγε και σαν… κύριος, όπως ακριβώς ήρθε, χωρίς κανείς από τον Άρειο Πάγο να τολμήσει να εκτελέσει την μήνυση που εκκρεμεί σε βάρος του, ούτε βέβαια ΚΑΝΕΙΣ να ελέγξει εάν όντως το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα των 14.700 μεγαλο-οφειλετών του δημοσίου, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης και αποτελούν διακαή στόχο σύλληψης των ανδρών της Οικονομικής Αστυνομίας.

Τελικά ο ‘Αρειος Πάγος τίνος μαγαζί είναι και γιατί ο Κουρής κι ένα σωρό λαμόγια που χρωστάνε αμοιβές στους εργαζόμενους δεν συλλαμβάνονται???

Χούντα είναι, θα περάσει !!

http://ergasiakodeltio.wordpress.com

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο