Σετάροντας τον Υπολογιστή μου.

 

Στο θέμα μας όμως (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα στις γραμμές που γράφω). Αυτά που έκανα για το καλό μου υπολογιστή είναι τα εξής:

1)Τακτοποίησα τα αρχεία… δηλαδή για να είμαι ειλικρινής πέταξα το 90% των αρχείων μου, σε έναν υπερφάκελο που έχω εν ονόματι χαβούζα. Τουλάχιστον τακτοποιήθηκε λιγάκι η επιφάνεια εργασίας, και έτσι μπορώ και βλέπω πάλι το wallpaper.

2)Έφτιαξα και πάλι τον λογαριασμό μου στο Twitter, Τον οποίο τον είχα διαγράψει γιατί είχα σιχαθεί την ζωή μου, και αυτή την φορά, αποφάσισα ότι τουλάχιστον στο Twitter θα γράφω στα αγγλικά, και θα το έχω για θέματα παιχνιδιών, υπολογιστών και διαδικτύου, (όχι άλλο συνελεύσεις… όχι άλλο ειδήσεις, όχι άλλο ιδεολογίες).

3)Αναβάθμισα και ρύθμισα τον firefox μου, αλλά ξαφνικά άρχισε τις μαλακίες… όποτε τον αποχαιρέτησα  και άρχισα να χρησιμοποιώ Google Chrome τον οποίο φυσικά τον σέταρα και αυτόν.

4)φόρτωσα τα προιόντα της adobe,  και τα δοκίμασα, (όλα λειτουργούν μια χαρά) και άρχισα να ετοιμάζω κάποια πράγματα που χρειαζόμουν, που για να τα ετοιμάσω, χρειαζόμουν κάποια συγκεκριμένα προγράμματα της Adobe, όπως είναι το dreamweaver, το photoshop και το premiere.

5) ενεργοποίησα και πάλι τον wamp server, (σε αυτό σημείο πρέπει να ομολογήσω ότι μπήκα στον πειρασμό να τοποθετήσω από την αρχή  MySQL και Apache και να τα σετάρω, μόνος μου, αλλά τελικά επικράτησε η φωνή της τεμπελιάς και έτσι απλά ξανάάνοιξα τον wamp server και ξεκίνησα να παίζω λίγο με joomla.

6) μια σειρά από πράξεις μου την καθόρισε το μεγάλο ερώτημα, “Να κάνω εκπομπή από το σπίτι μου;” και τελικά από τα αποτελέσματα των προσπαθειών μου, η απάντηση ήταν αρνητική. Ενώ βρήκα κάποιες καλές λύσεις για Virtual Camera, (για να μετατρέψω μια τηλεοπτική εκπομπή σε ραδιοφωνική) , με το θέμα ήχος δεν υπήρξε κάποια πρόοδος. Και εκτός αυτού, δεν μπορούν όλα σε αυτό  τον κόσμο να είναι ψηφιακά. Υπολογιστής είναι, δεν εξομοιωτής ζωής της google. 🙂

Από τις προσπάθειες μου προκύπτουν κάποια ερωτήματα, που η προσπάθεια ελπίζω να φέρει απαντήσεις κάποια στιγμή. Να διαβάσω και άλλο; Με τι ρυθμούς; Να βγώ στην παραγωγή; Σε τι αντικείμενο, και με τι πελάτες; Να κάνω ξανά εκπομπή; Τι εκπομπή, και με τι θέμα;
Τι θα κάνω με την ζωή μου τελικά;
Θα πεθάνει ο Χαιλάντερ;
Μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα… και η ζωή συνεχίζεται…

 

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments