Να και οι Σωτήρες Στρατοκράτες και Χωροφύλακες

 

Απόδειξη αυτής της πραγματικότητας αποτελεί η γελοία και συνάμα επικίνδυνη τοποθέτηση ενός απόστρατου Χωροφύλακα: “Μας λένε πολλοί,γιατί οι στρατιωτικοί δεν προχωράτε σε πραξικόπημα, προκειμένου να σώσετε τη χώρα. Τους απαντούμε: Δεν κάνουμε και δεν θέλουμε πραξικόπημα, για να μην γίνουν ήρωες οι άχρηστοι πολιτικοί, μετά από δύο χρόνια. Θα ρίξουμε το σύστημα, μέσα από το ίδιο το σύστημα”.

Αυτά ειπώθηκαν στην Ηγουμενίτσα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης από τον απόστρατο αξιωματικό της Χωροφυλακής Βασίλη Πανταζή, ιδρυτικό μέλος του κόμματος των αποστράτων αξιωματικών, του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Στη μάζωξη που ελέχθησαν αυτές οι αθλιότητες συμμετείχαν λίγα άτομα, όλοι σχεδόν απόστρατοι της αστυνομίας και του στρατού. Ειπώθηκε ακόμη ότι το κόμμα στηρίζεται στις αρχές του στρατιωτικού συνδέσμου του 1909!

Στην πραγματικότητα βεβαίως το κόμμα των Απόστρατων έχει ως πρόγραμμα ένα συγκερασμό απόψεων της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ντυμένο αντιμνημονιακά, χωρίς όμως να επιχειρεί επ’ ουδενί να αμφισβητήσει τις κυρίαρχες ταξικές επιλογές του κόσμου του πλούτου.

Επιδιώκει και αυτό να αλιεύσει ψήφους, κυρίως από τους αγρίως πληγέντες αξιωματικούς από την κρίση και τις πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και του Μνημονίου Ε.Ε.-ΔΝΤ-Κεφαλαίου.

Υστερόγραφο:

Να θυμίσουμε στον Απόστρατο Χωροφύλακα Βασίλη Πανταζή ότι τα Στρατιωτικά Πραξικοπήματα έγιναν και γίνονται βάζοντας στο Γύψο την κοινωνία, για να πατάξουν το εργατικό και κοινωνικό κίνημα, για να κάνουν πράξη τις αντιδραστικότερες επιλογές του κεφαλαίου. Κάτι που βεβαίως αυτή την στιγμή κάνει πράξη ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός πολύ καλύτερα από τον κάθε έξαλλο καραβανά!

Επίσης, αυτά τα μέτρα που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη επιβάλλονται με την προπαγάνδα των ΜΜΕ, την «ανεξάρτητη» αστική δικαιοσύνη που κηρύσσει κάθε απεργία παράνομη και τη βάρβαρη-απάνθρωπη βία των συναδέλφων σου, των ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ, σε αγαστή συνεργασία με την Κρατική Ασφάλεια και την ΕΥΠ.

Και Χάρη στους συναδέλφους σου Χωροφύλακα Βασίλη Πανταζή οι εργαζόμενοι υφίστανται όλα αυτά!

Για αυτό Απόστρατε, πάρε τις παντόφλες σου «υπό μάλλης» και τράβα να χωθείς στον καναπέ, διαβάζοντας Παττακό και Γ. Παπαδόπουλο.

Εξάλλου, υπηρέτησες κάτω από τις διαταγές τους κάποτε…

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο