Ο Ομπάμα δοξάζει το Ισραήλ σβήνοντας τον Παλαιστινιακό λαό από την ιστορία(βίντεο)

Η υπόθαλψη του ισραηλινού λόμπυ από τον Μπαράκ Ομπάμα έχει ανέλθει σε νέα επαίσχυντα επίπεδα.

Η ομάδα του Ομπάμα  κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο επιβεβαιώνει την  ειδική σχέση των ΗΠΑ με τον Σιωνισμό, και την ακλόνητη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν μια κατάσταση η οποία οδηγεί σε νόμιμες συγκρίσεις με την κατάσταση της Νότιας  Αφρικής του απαρτχάιντ.

Για μια ακόμη φορά  η ομάδα εκστρατείας του Ομπάμα ενισχύει το παιχνίδι της με αυτό το νέο κομμάτι  προπαγάνδας, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στους χρηματοδότες και τους  υποστηρικτές του Ομπάμα  ότι ξέρει από ποια πλευρά το ψωμί του είναι  βουτυρωμένο.

Είναι εμφανές στο βίντεο ο τρόπος που  χρησιμοποιείται  μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της ανθρωπότητας με σκοπό την δικαίωση της εξόντωσης των Παλαιστινίων.

Οι δηλώσεις των Σιμόν Πέρες,  Μπεντζαμίν Νετανιάχου και Εχούντ Μπαράκ, στο βίντεο του Ομπάμα,  δείχνουν χαρακτηριστικά σε ποιό βαθμό ο 44ος πρόεδρος έχει διασφαλίσει τα συμφέροντά τους.

Ευνόητο είναι ότι αποφεύγεται  το ζήτημα της ζωής του Παλαιστινιακού λαού που συνεχίζει  να είναι παράνομα κατεχόμενος και κρατείται σε πολιορκία σε ένα ανοιχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης, σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο.

Το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ – μας λέει ένας όσο ποτέ πρόθυμος Πρόεδρος Ομπάμα – και το δικαίωμά του να προστατεύσει τον εαυτό του από οποιαδήποτε υπαρξιακή απειλή, αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ:  stopwar   (μετ. filistina)

alt

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Z. Ioannidou
Angela Z. Ioannidou
We have to talk about liberating minds as well as liberating society. Angela Davis
Μετάβαση στο περιεχόμενο