Χρειάζεται οικονομική ενίσχυση η Μενεγάκη για ν’αναθρέψει τα τρία της παιδιά….

alt

Η Ελένη Μενεγάκη, με εισόδημα δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ζήτησε και επίδομα τρίτεκνης μητέρας. Βεβαίως νομίμως το έκανε γιατί το δικαιούται, αλλά για να θυμηθούμε και το πολυσυζητημένο ρητό «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»; 

 

Οταν η οικονομική κρίση μαστίζει τους.πολίτες, οι απολύσεις και οι περικοπές μισθών πέφτουν «βροχή» παντού και ιδιαίτερα στον κλάδο των ΜΜΕ, έχει πραγματικά η κυρία Μενεγάκη ανάγκη, εκτός από τον μηνιαίο της παχυλό μισθό, ΚΑΙ τα λεφτά του ΟΓΑ που καλά καλά δεν έχει να πληρώσει επιδόματα στους χαμηλόμισθούς; Φαίνεται πως το είχε ανάγκη. Οπως διακρίνεται από το σχετικό έγγραφο του ΟΓΑ, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στην κυρία Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια, κατά το οικονομικό έτος 2010 εισέπραξε απολύτως νόμιμα το ποσόν των 3.192 ευρώ ως τρίτεκνη μητέρα. Μάλιστα το εν λόγω εισόδημα καταβάλλεται ανεξαρτήτως του μισθού ή της σύνταξης ή της αποζημίωσης που λαμβάνει από άλλη εργασία η παρουσιάστρια. Τονίζουμε ότι τα χρήματα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη τα λαμβάνει απολύτως νόμιμα, καθώς τα δικαιούται ως τρίτεκνη μητέρα.

      Η χρονική συγκυρία, όμως, κατά την οποία το έγγραφο έρχεται στην δημοσιότητα, σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης, περικοπών, εργασιακής εφεδρείας και με το μηνιαίο εισόδημά της να «αγγίζει» μέχρι πρότινος τα 80.000 ευρώ, εισπράττει και το επίδομα τρίτεκνης. «Η κυρία Ελένη Μενεγάκη στις 27 Φεβρουαρίου 2008 κατέθεσε τα χαρτιά της στο Δήμο μας για την χορήγηση επιδόματος τριτέκνου. Στις 3 Μαρτίου 2008 τα χαρτιά προωθήθηκαν στον ΟΓΑ για την έγκριση επιδόματος», αναφέρουν πηγές του Δήμου στον οποίο ανήκει η παρουσιάστρια. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ως αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις καλύτερα αμειβόμενες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και λαμβάνει το ίδιο ποσόν ως επίδομα με μια μητέρα τριών παιδιών που λαμβάνει ένα συνηθισμένο ποσόν για μηνιαίο μισθό, που δεν ξεπερνά τα 720 ευρώ.

 

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_646.html?spref=fb

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments