Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Κάρολου Παπούλια

 

alt Με την παρακάτω προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στο Athens IMC αναλαμβάνεται η ευθύνη για την επίθεση που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του Κάρολου Παπούλια. 

 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 20.00 το βράδυ, 60 αλληλέγγυοι-αλληλέγγυες επιτέθηκαν στην προσωπική φρουρά, στο φυλάκιο και σε υπηρεσιακά οχήματα, στο σπίτι του προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Η προσωπική φρουρά του Παπούλια τράπηκε σε φυγή και στο σημείο πετάχτηκαν τρικάκια αλληλεγγύης στην αναρχική Στέλλα Αντωνίου και στους αναρχικούς Σακκά, Καραγιαννίδη, Μητρούσια.

Οι αλληλέγγυοι αποχώρησαν περπατώντας συντεταγμένα από το σημείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στη γαδά. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ομάδα δέλτα, η οποία έκανε χρήση κρότου-λάμψης στη προσπάθειά της να προσεγγίσει τους αλληλέγγυους, χωρίς επιτυχία.

Η χθεσινή δράση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Στέλλα Αντωνίου και στους υπόλοιπους συντρόφους που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, ως μια πρώτη απάντηση στην απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης της συντρόφισσας.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν όσπου να αποφυλακιστεί η Στέλλα Αντωνίου.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΑΚΚΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ

Αναρχικοί-αναρχικές

 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
Μετάβαση στο περιεχόμενο