Να χαρώ εγώ έναν Μαλάκα

alt

Σημείωση: Ναι η φωτογραφία δεν είναι από σήμερα. Problem?

 

 

 

 

 

 

Συγνώμη για την έκφραση, αλλά το σημερινό μου άρθρο είναι αφιερωμένο στον πανέξυπνο άνθρωπο που έκαψε την γερμανική σημαία. Δεν έχω πολλά λόγια, και ούτε έχω κάτι φιλοσοφικό και βαθυστόχαστο να καταθέσω, απλά θεώρησα χρέος μου να πω ένα “μπράβο Μαλάκα”, σε αυτόν που θεώρησε ότι είναι καλό να κάψει την γερμανική σημαία.

Προφανώς δεν έτυχε αυτός ο έξυπνος να έχει συγγενείς στην Γερμανία, όπως εγώ έχω μια μητέρα εκεί, και ΔΕΝ ΘΕΛΩ η μητέρα μου να γίνει θύμα του κάθε ακροδεξιού τσόγλανου εκεί πέρα.

Προφανώς το μίσος εξαιτίας των δύσκολων παιδικών σου χρόνων να μην σου επιτρέπει να εξασκείς την λογική σου περισσότερο, αλλά αν δεν κατάλαβες μέχρι σήμερα ότι για τα δεινά μας φταίνε βιομήχανοι, Τραπεζίτες, και διεφθαρμένοι πολιτικοί, και ψάχνεις απλά κάποιον άτυχο που απλά γεννήθηκε στην Γερμανία για να εκτονώσεις το μίσος σου, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Ξέρεις φαντάζομαι ότι όποιος ψάχνει πολέμους και μίσος κάποια στιγμή τα βρίσκει, αλλά αυτό ένα λεβέντη μαλάκα σαν εσένα δεν σε ενοχλεί, γιατί εσύ είσαι κάτι σαν τον Ράμπο σε τζατζίκι έκδοση. 

Το πρόβλημα  βέβαια ότι η δίψα σου για πολέμους και αίμα, επηρεάζει και άλλους, όπως τους τόσους Έλληνες μετανάστες  στην Γερμανία, που με τις δικές σου ηλίθιες πράξεις τους θέτεις σε κίνδυνο.

Καλή η τεστοστερόνη φίλε μου Μαλάκα, αλλά μερικές φορές πρέπει να βάζεις το μυαλουδάκι σου να σκέφτεται λίγο περισσότερο.

Παρεξηγήθηκε κάποιος με την άποψη μου;

Στα αρχίδια μου.

Υ.Γ. Σβάστικες κάψτε όσες θέλετε. Χαρά μου να βλέπω σβάστικες να καίγονται.

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments