Mήνυμα των Anonymous προς την κυβέρνηση του Ισραήλ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

 

alt

 

Η ομάδα χάκερ Anonymous κυκλοφόρησε  ένα βίντεο σήμερα ξημερώματα Παρασκευής, στο οποίο  κατηγορεί την κυβέρνηση του Ισραήλ για διάπραξη “εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας” και επικρίνει την συμπεριφορά της προς του Παλαιστίνιους.

Προς την κυβέρνηση του κράτους του Ισραήλ.

“Είμαστε οι Anonymous

Εδώ και πολύ καιρό ανεχόμαστε  τα εγκλήματά σας κατά της ανθρωπότητας και τις παραβιάσεις σας που παραμένουν ατιμώρητες.

Μέσω της χρήσης των μέσων μαζικής ενημέρωσης έχετε εξαπατήσει πολλούς  και έχετε κερδίσει την συμπάθειά τους. Ισχυρίζεστε πως είστε ένα δημοκρατικό κράτος  αλλά  αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια, στην πραγματικότητα ο μόνος   στόχος σας είναι να καλυτερέψετε τις ζωές των λίγων και εκλεκτών, ενώ ποδοπάτάτε  τις ελευθερίες των μαζών. Βλέπουμε πολύ καλά την προπαγάνδα σας μέσω των κυριότερων ΜΜΕ και την προπαγάνδα του λόμπυ μέσω του πολιτικού κατεστημένου. Η Σιωνιστική μισαλλοδοξία σας έχει εκτοπίσει και σκοτώσει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Καθώς ο κόσμος κλαίει εσείς γελάτε σχεδιάζοντας  την επόμενη επίθεσή σας. Όλα αυτά γίνονται υπό το πέπλο της ειρήνης, αλλά όσο συνεχίζει να υφίσταται το καθεστώς σας η ειρήνη θα παρεμποδίζεται.

Βάζετε την ταμπέλα του αντι-σημίτη σε όλους όσους  αρνούνται να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις σας.  Και προχωράτε προς ένα  πυρηνικό ολοκαύτωμα. Είστε ανάξιοι να υπάρχετε στη σημερινή  μορφή σας  και ως εκ τούτου θα αντιμετωπίσετε την οργή των Anonymous. H αυτοκρατορία σας στερείται νομιμότητας και γι ‘αυτό κυβερνάτε πίσω από μια κουρτίνα εξαπάτησης.

Εμείς δεν θα σας επιτρέψουμε να επιτεθείτε σε μια σημαντική  χώρα, με μόνη βάση την εκστρατεία των ψεμάτων σας. Η θηλιά που έχετε βάλει στην ανθρωπότητα θα αποδυναμωθεί και ο κόσμος θα έρθει πιο κοντά στην ελευθερία.

Αλλά πριν αυτό ολοκληρωθεί οι άνθρωποι αυτού του κόσμου θα ξεσηκωθούν εναντίον σας και θα σας αποκηρύξουν. Η εκστρατεία μας εναντίον σας  ξεκινάει με τρία βήματα:

Το Πρώτο βήμα θα ξεκινήσει μετά την κυκλοφορία αυτού του βίντεο και θα αποτελείται από συστηματική αφαίρεση σας από το διαδίκτυο.

Το Δεύτερο βήμα  θα αποκαλυφθεί αργότερα και είναι ήδη σε εφαρμογή.

Και όσο για το Τρίτο βήμα, απλώς σκεφτείτε ότι αυτό είναι ένα  δώρο σε σας από τους Anonymous. Εμείς δεν θα σταματήσoυμε μέχρι το αστυνομοκρατούμενο αυτό κράτος γίνει ελεύθερο κράτος.

Είμαστε ανώνυμοι.

Είμαστε λεγεώνα.

Δεν συγχωρούμε.

Δεν   ξεχνάμε.

Ισραηλινή κυβέρνηση…Περίμενέ μας. “

(μετ. filistina)

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο