Προσαγωγή μέλους της πρωτοβουλίας “Ένα καράβι για την Γάζα”

Μέλος της πρωτοβουλίας “Ένα καράβι για την Γάζα”, προσήχθη σήμερα το πρωί  μέσα από το σπίτι του, πιθανότατα αποτελεί προληπτική προσαγωγή από τη χούντα του Παπαδήμου. Ο Η.Λ. είχε ξαναταλαιπωρηθεί με προληπτική προσαγωγή στις 17 Νοεμβρίου του 2011 στην επέτειο του Πολυτεχνείου.  

Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται οι φασιστικές τακτικές που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση, φακελώνοντας και ταλαιπορώντας ανθρώπους, που έχουν ενεργή επαναστατική και ακτιβιστική δράση.

Για όποια εξέλιξη θα υπάρχει ενημέρωση.

Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας:

Η Πρωτοβουλία Ένα Καράβι για τη Γάζα καταγγέλλει την παράνομη σύλληψη και προσαγωγή του μέλους της Η.Λ., από το σπίτι του σήμερα το πρωί, 12 Φλεβάρη 2012, από την Ασφάλεια. Γνωρίζουμε ότι γίνονται και άλλες «προληπτικές» προσαγωγές ενόψει του σημερινού παλλαϊκού συλλαλητηρίου εναντίον του νέου Μνημονίου και αυτό αποτελεί μια καινοφανή όσο και εντελώς παράνομη πρακτική των αστυνομικών αρχών της τροϊκανής κυβέρνησης του Μνημονίου και της ελληνο-ισραηλινής «συμμαχίας».

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του συναγωνιστή μας, καθώς και όλων των «προληπτικά» συλληφθέντων, καθότι αυτού του είδους οι προληπτικές συλλήψεις αποτελούν απαράδεκτη χουντική πρακτική και στοχεύουν στη πλήρη κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο