Ο Καρατζαφέρης τρομοκρατεί ότι θα κατεβάσει τον στρατό στον δρόμο!

 

Το ΠΑΣΟΚ φυλλοροεί, ενώ ο Σαμαράς, όπως σωστά επισημαίνει πολιτικός σχολιαστής μετατρέπεται από αντιμνημονιακό λυκόσκυλο (έστω και στα λόγια) σε σκυλάκι του μνημονιακού καναπέ, με τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ να διαδηλώνουν στη Ρηγίλλης και τους βουλευτές να ετοιμάζονται να του κουνήσουν το μαντήλι-μόνο το ακροδεξιό και πολεμοκάπηλο ΔΙΚΤΥΟ 21 θα του μείνει.
Ο Καρατζαφέρης, που αντιμετωπίζει κίνδυνο να μείνει εκτός Βουλής, καθώς οι διαρροές του κόμματος του είναι τεράστιες, κάνει ακόμη μια κωλοτούμπα -φεύγει ενώ μένει στην κυβέρνηση, ψηφίζει τη Δανειακή Σύμβαση που κατακρίνει. Γελοιότητες.

Η κοινωνία βράζει και σοβαροί αναλυτές μιλούν για επερχόμενη κοινωνική έκρηξη. Οι μόνοι που στηρίζουν τα μέτρα είναι ο ΣΕΒ , οι εκδότες και τα κανάλια! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!

Οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας αφουγκραζόμενοι το μίσος που τρέφει ο κόσμος της εργασίας για τους ροπαλοφόρους πραιτοριανούς της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να “χτυπήσουν τα αδέλφια” τους! Την απόσταση βεβαίως μεταξύ συνδικαλιστικών δηλώσεων και αστυνομικής τρομοκρατίας αποκάλυψε ξανά η δολοφονική δράση των ΜΑΤ στις εργατικές κινητοποιήσεις την Παρασκευή 10/2, όπου τα σκυλιά των ΜΑΤ κλωτσούσαν τραυματίες διαδηλωτές στο κεφάλι!!!

Αντιλαμβανόμενος την αγωνία του αστικού κατεστημένου και θέλοντας να παίξει το τελευταίο του χαρτί ο Ακροδεξιός μαϊντανός του συστήματος Καρατζαφύρερ, αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί η αριστερά να ανέβει σημαντικά εκλογικά αλλά και να επικρατήσουν σοβαρές ταραχές, τοποθετούμενος επίσης για τις δηλώσεις των αστυνομικών που προαναφέραμε, δηλώνει «ότι τότε θα πρέπει να απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις”!

Καταρχήν ρωτάμε τον κωλοτούμπα: αφού είπε ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, τότε σε ποιους συγκαταλέγει τον εαυτό του που θα καλέσουν άλλες δυνάμεις; Δεύτερον, ποιες είναι αυτές οι άλλες δυνάμεις: ο Στρατός; Μήπως, ο καθόλα αντιπαθής πρόεδρος των Ακροδεξιών μαντρόσκυλών των τραπεζιτών, εργολάβων, εφοπλιστών και καναλαρχών χρειάζεται επειγόντως ψυχολογική υποστήριξη;

Γιατί, μπορεί ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός να διαθέτει το νομικό οπλοστάσιο και να έχει εκπαιδεύσει στρατιωτικές δυνάμεις για την Καταστολή Πλήθους, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αδυνατεί να κατεβάσει τον στρατό στο δρόμο. Οι στρατιώτες αποκλείεται να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι στο αγωνιζόμενο πατέρα και αδελφό. Οι μόνιμοι, που έχουν υποστεί τεράστιες μισθολογικές απώλειες, που τους κατάκλεψαν τα αποθεματικά των Μετοχικών Ταμείων και θα πάρουν συντάξεις πείνας όπως και όλοι μας, που πηγαίνουν στα διαλυμένα στρατιωτικά νοσοκομεία και ουσιαστικά αδυνατούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια, δεν πρόκειται να εκτελέσουν διαταγές που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την αγωνιζόμενη κοινωνία, που υπερασπίζεται και τα δικά τους συμφέροντα.

Κανείς δεν ξεχνά ότι δύο φόρες μέχρι τώρα φαντάροι και μόνιμο προσωπικό αρνήθηκαν να εκτελέσουν διαταγές των κυβερνήσεων Καραμανλή και Παπανδρέου που τους μετέτρεπαν σε Κατασταλτική και Απεργοσπαστική δύναμη: στην εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να αναλάβουν την Καταστολή των διαδηλωτών, ενώ πρόσφατα ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να σπάσουν την απεργία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ!

Ξανά, διαρρέουν πληροφορίες για αποστολή στην Ελλάδα διεθνών κατασταλτικών δυνάμεων. Η άφιξή των αμερικανών μελών Ειδικών Δυνάμεων Seals στην Ελευσίνα μεταδόθηκε ως άφιξη δυνάμεων της “ευρω-αστυνομίας”(!) μέσα στο πανδαιμόνιο που προκάλεσε η τρομοκρατική δήλωση Καρατζαφέρη.

Οι Seals έκαναν κοινές ασκήσεις με τους Έλληνες βατραχανθρώπους στο κόλπο Μεγάρων.
Ας μην πανικοβάλλουμε τον αγωνιζόμενο λαό μας.
Το Σαββατοκύριακο αυτό πρέπει να σημαδευτεί με μεγάλους κοινωνικούς αγώνες που δε θα επιτρέψουν να μετατραπούμε σε κοινωνία ΔΟΥΛΩΝ.

ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο