Συνέχεια των επιθέσεων του Ισραήλ στη Γάζα 12 Μαρτίου 2012

Δευτέρα 12 Μαρτίου οι δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ συνεχίζονται. Κατά την διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα της Δευτέρας έγιναν νέες αεροπορικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα.

Πολεμικά ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποιούν νέες επιδρομές στη Γάζα. 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το νοσοκομείο Μπέιτ Λαχία στην βόρεια Λωρίδα της Γάζας όπου μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί κυρίως παιδιά μετά τις τελευταίες επιθέσεις.

alt

alt

alt

Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι δύο Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τους νέους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές τις τελευταίες ημέρες σε 20.

Οι τελευταίες επιθέσεις έγιναν εναντίον της πόλης Χαν Γιούνις  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Σχεδόν 40 και περισσότεροι Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων εννέα παιδιών,τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της Γάζας την Δευτέρα.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατάφωρα δήλωσε την Κυριακή ότι το καθεστώς του Τελ Αβίβ θα συνεχίσει τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Γάζας όσο χρειαστεί.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Ιορδανίας καταδίκασε τη «βάρβαρη επιθετικότητα» του καθεστώτος του Τελ Αβίβ, την Κυριακή.

Εκτός από την Ιορδανία, Τούρκοι ακτιβιστές από τον Οργανισμό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Αλληλεγγύης για τους καταπιεσμένους ανθρώπους πραγματοποίησαν διαδήλωση την Κυριακάη, στην Άγκυρα για να καταδικάσουν τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές.

http://www.presstv.ir/detail/231238.html

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο