Πάτρα:ΔΣ Συλλόγου Γονέων ανέβασε στο διαδίκτυο ονόματα μαθητών για χρέη

alt Χωρίς να λογαριάσει κανένα απόρρητο ως προς την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Σχολείου της Πάτρας, ανέβασε στο διαδίκτυο ονόματα μαθητών, σε λεπτομερή μάλιστα λίστα, με το ποσά που οφείλουν προς το σχολείο, για την περσινή χρονιά και για τη χρήση των σχολικών λεωφορείων.

Τα ποσά κυμαίνονται μεταξύ 5 και 500 ευρώ, ενώ τα ονόματα των οφειλετών φτάνουν τους 152 τον αριθμό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της Πάτρας, μεταξύ άλλων, αναφέρονται και ονόματα παιδιών γνωστών για την οικονομική τους επιφάνεια Πατρινών.

Οι γονείς δεν αποκλείεται να προσφύγουν ακόμη και στην Δικαιοσύνη ή και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με αφορμή την συγκεκριμένη ενέργεια του Συλλόγου.

Προσπαθήσαμε ως OmniaTV να έρθουμε σε επικοινωνία με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, συγκεκριμένα Πρόεδρο, Ταμία και Γενικό Γραμματέα, (αν και αρχικά όλοι είχαν τις συσκευές τους απενεργοποιημένες), όταν μιλήσαμε με έναν εξ΄ αυτών, αρνήθηκε την όποια ευθύνη, κατονόμασε δε στη συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, λέγοντας πως με δικιά τους πρωτοβουλία προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια. 

Τα στοιχεία αναρτήθηκαν στο ιστολόγιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Σχολείου της Πάτρας.

Ευχαρίστουμε για τη βοήθεια στην πληροφόρηση : Εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ της ΠΑΤΡΑΣ, iefimerida.gr    

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
3 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments