Δεκάδες επιβάτες που αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ την Κυριακή στις 15 Απριλίου ειδοποιήθηκαν την Πέμπτη από την αεροπορική εταιρεία Lufthansa ότι η κράτησή τους ακυρώθηκε, “με διάταξη του Ισραήλ.

“Το Ισραήλ έχει συντάξει έναν κατάλογο με τα ονόματα των ατόμων στα οποία η χώρα αυτή αρνείται την είσοδο. Ένα από τα οποία είναι και το δικό σας, γεγονός που μας φέρνει στη θέση να ακυρώσουμε το εισιτήριό σας και η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.” Αυτά ήταν τα λόγια των εργαζομένων της Lufthansa στους επιβάτες.

Το Ισραήλ επειδή απέτυχε να ξεχωρίσει από τους καταλόγους των επιβατών, που τους είχε αποσταλεί από τις αεροπορικές εταιρείες, εκείνους που θα συμμετείχαν στην αποστολή “Καλώς ήρθατε στην Παλαιστίνη” από εκείνους που δεν είχαν σκοπό να συμμετάσχουν, έχοντας συνηθίσει στις “παράπλευρες απώλειες” η Ισραηλινή κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει όλους τους επιβάτες στη μαύρη λίστα της. Τουλάχιστον δύο άτομα που δεν είχαν σκοπό να συμμετάσχουν στην αποστολή αλλά να παραμείνουν στο Ισραήλ, 
Οι επιβάτες της πτήσης της Lufthansa δεν έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα, και δεν αποδέχονται αυτές τις μαφιόζικες μεθόδους, που ευνοούνται από τις κυβερνήσεις που είναι συνένοχες για την φυλάκιση του Παλαιστινιακού λαού, ξεκινώντας από την Γαλλική κυβέρνηση.
Ως εκ τούτου, με την υποστήριξη πολλών φίλων, θα εμφανιστούν όπως είχε προγραμματιστεί στα αεροδρόμιά τους για επιβίβαση αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να υπενθυμίσουν, ότι ούτε  η Δυτική Όχθη, ούτε το υπόλοιπο της Παλαιστίνης, ανήκουν στο Ισραήλ και για να απαιτήσουν σεβασμό προς το διεθνές δίκαιο. 

Αποστολή “Καλώς ήρθατε στην Παλαιστίνη 2012″

Εκτός από την Lufthansa, εισιτήρια των συμμετεχόντων στην αποστολή “Καλώς ήρθατε στην Παλαιστίνη 2012” ακύρωσε και η εταιρεία Jet2 η οποία μάλιστα, ενώ ακυρώνει τα εισιτήρια, δεν δίνει στους επιβάτες τα χρήματά τους πίσω.  Οι εταιρείες, όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες στην αποστολή, προτεραιότητά τους είναι όπως φαίνεται, να εξυπηρετήσουν το ισραηλινό απαρτχάιντ και όχι τους πελάτες τους, που ήθελαν για ανθρωπιστικούς λόγους να επισκεφτούν την Παλαιστίνη.

http://airflotilla2.wordpress.com/2012/04/13/breaking-lufthanse-violates-intl-law-la-compagnie-lufthansa-viole-le-droit-intl-airflotilla2/

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments