Ένα σιωνιστικό ρατσιστικό κίνημα έχει ζητήσει τη δολοφονία Αράβων φοιτητών, οι οποίοι φοιτουν στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, μετά τη συμμετοχή τους σε  διαμαρτυρία την περασμένη Τρίτη σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους κρατούμενους στις φυλακές κατοχής.

Το σιωνιστικό κίνημα Im Tirtzu” δημοσίευσε την Τετάρτη (25/4), στην ιστοσελίδα του τις φωτογραφίες των Αράβων φοιτητών, που συμμετείχαν στη διαδήλωση, με τίτλο Την ημέρα της Ανεξαρτησίας, Άραβες βρίσκονται αλληλέγγυοι με τους τρομοκράτες αναφερόμενοι στη στήριξη τους προς τους Παλαιστίνιους αιχμαλώτους στις φυλακές κατοχής στην επέτειο της Νάκμπα. Μετά από λίγο, η ιστοσελίδα γέμισε με μηνύματα μίσους εναντίον των Παλαιστινίων φοιτητών. Μηνύματα όπως: Θα πρέπει να καούν, “Είναι πρόστυχοι, Πρέπει να δολοφονηθούν, Να πάνε στη Γάζα, τρομοκράτες, Αυτό είναι  Εβραϊκό Πανεπιστήμιο δεν είναι το αραβικό πανεπιστήμιο .. πηγαίνετε στο BEIR Zeit και Θα πρέπει να αποβληθούν από το πανεπιστήμιο.

Η Αράβισσα MK Hanin Zoubi δήλωσε ότι οι δραστηριότητες των Αράβων φοιτητών στο Εβραϊκό πανεπιστήμιο ενόχλησαν τους ρατσιστές Σιωνιστές,” αυτό αποτελεί απόδειξη για την ορθότητα των πολιτικών μας θέσεων και απόψεων “, είπε.
Προσέθεσε επιπλέον σε ανακοίνωση Τύπου την Τετάρτη, ότι ο εβραϊκός ρατσισμός είναι ένα σημάδι της πολιτικής κατάπτωσης και του φόβου. Η απάντησή μας θα δοθεί μέσα από την πολιτική πάλη ώστε να κερδίσουμε τα δικαιώματά μας και να εξουδετερώσουμε τις προσπάθειες των ρατσιστών να συμπεριφερθούν συμμοριακά εναντίον μας “, είπε.

«Ο ρατσισμός στο Ισραήλ προχωρά πολυ πιο μακριά από τις εχθρικές πολιτικές της νομοθεσίας, η εχρθρότητα ασκείται μέχρι και σε παιδικές χαρές, στους  δρόμους από την αστυνομία, αλλά και στις δηλώσεις και τα κηρύγματα του κλήρου», τόνισε. http://paper.li/WorldisWatching/1301746593

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments