Συγκέντρωση την Πέμπτη 19/7/2012 στις 7:30μμ στο Υπ Οικονομικών

#ffffff; display: inline ! important; float: none;">Η Ανοικτή Συνέλευση Περάματος συμμετέχοντας στην διαμαρτυρία που καλούν οι συνελεύσεις γειτονιών και οι επιτροπές κατοίκων απ όλη την Αττική την Πέμπτη 19/7/2012 στις 7:30μμ στο Υπ Οικονομικών, Σύνταγμα, ενάντια στο Χαράτσι της ΔΕΗ και σε όλα τα χαράτσια, προτείνει κινητοποιήσεις σ όλη την Ελλάδα, την ίδια μέρα και οι μορφές δράσεις να αποφασιστούν από τις κατά τόπους συνελεύσεις και επιτροπές.

#ffffff; display: inline ! important; float: none;">Ακολουθεί το ψήφισμα της ανοιχτής συνέλευσης:

#ffffff; text-align: center; ">  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

#ffffff; ">Τα δυο τελευταία χρόνια του μνημονίου η ελληνική κοινωνία δέχεται μια πρωτόγνωρη επίθεση σε όλους τους τομείς με κυριότερο τον οικονομικό και ιδιαίτερα στο φορολογικό πεδίο.

#ffffff; ">Δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τους φόρους:

Είμαστε 1.5 εκατομμύριο άνεργοι,4 εκατομμύρια με τις οικογένειές μας και καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι.Χωρίς δουλειά δεν έχουμε τα μέσα να επιβιώσουμε.Για αυτό δεν μπρούμε να πληρώσουμε τους φόρους. Είμαστε συνταξιούχοι που μας κόψατε τις συντάξεις μας,δεν έχουμε χρήματα να αγοράσουμε τα φάρμακά μας και όταν διεκδικούμε την επιβίωσή μας,μας ψεκάζετε δωρεάν με χημικά.Για αυτό δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους φόρους. Είμαστε εργαζόμενοι φτωχοί που με τις περικοπές των μισθών αδυνατούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς τις οικογένειές μας.Δεν ικανοποιούμε ούτε βασικές μας ανάγκες προκειμένου να διασφαλίσουμε το καθημερινό πιάτο φαγητό της οικογένειάς μας.Για αυτό δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους φόρους.

#ffffff; ">Δεν θέλουμε να πληρώσουμε τους φόρους:

#ffffff; ">Δεν είμαστε φοροφυγάδες ή μπαταξήδες.Αρνούμαστε να πληρώσουμε τους φόρους που πηγαίνουν στην αποπληρωμή του απεχθούς χρέους και στη στήριξη των ιδιωτικών τραπεζών.Ένα χρέος που δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε συνεργασία με τα ξένα συμφέροντα και που απαιτείται να πληρώσει η ελληνική κοινωνία.

#ffffff; ">Χρήματα των φόρων που σε μια πραγματική δημοκρατία θα έπρεπε να διατίθενται:

Σε κατασκευή  νοσοκομείων με πλήρη εξοπλισμό,στη στελέχωσή τους με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για μια δωρέαν υγεία για όλους.Σε σχολεία με πλήρες εκπαιδευτικό προσωπικό,με δωρεάν βιβλία,με πετρέλαιο το χειμώνα και κάλυψη όλων των λειτουργικών δαπανών.Δημόσια και δωρεάν πανεπιστήμια για όλους.Στην ανάπτυξη για να ξαναποκτήσουμε όλοι μας σταθερή και μόνιμη εργασία.Στην υποστήριξη θεσμών κοινωνικής πρόνοιας και πολιτιστικών εκδηλώσεων-δράσεων για όλη την κοινωνία.

#ffffff; ">Επειδή όλα αυτά όχι μόνο δεν γίνονται αλλά ξεπουλάτε και ό,τι δημόσιο έχει απομείνει δηλώνουμε ότι

#ffffff; ">ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

#ffffff; " align="center"> ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

#ffffff; ">                                                                   ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Σχόλια

3 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
3 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλος
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://libretooth.gr/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460 Mastodon
Μετάβαση στο περιεχόμενο