10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Με ανάληψη ευθύνης που δημοσιεύτηκε στο Indymedia, έγινε η ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι στις 12 Αυγούστου, καθώς και στο κατάστημα και το όχημα της επιχείρισης του βουλευτή Κορινθίας Ευστάθιου Μπούκουρα.


Αυτοί που σπέρνουν τον τρόμο, να εισπράξουν το μίσος μας.
Τα άλλοθι πλέον δεν πουλάνε…

Δεν υπάρχουν παραπλανημένοι ψηφοφόροι της Χ.Α. Όσοι την στήριξαν, συνείδητα το έπραξαν. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από φασίστες.

Όσοι επενδύουν στο ρόλο του θύματος για να μαζέψουν στις κακομοίρικες οργανωσούλες τους δέκα καημένους αριστερούληδες παραπάνω, δεν σπέρνουν παρά την ηττοπάθεια απέναντι στο φασισμό.

Όσο οι μετανάστες δεν οικοδομούν τις αυτο-οργανωμένες δομές αυτοάμυνάς τους απέναντι στους φασίστες και εξαντλούν τη “μαγκιά” τους σε μεταξύ τους άθλιους τσαμπουκάδες και σε αντικοινωνική παραβατικότητα, τόσο συμβάλλουν στο γενικευμένο κοινωνικό κανιβαλισμό.

Οι μόνοι που δεν αναζητούν πλέον άλλοθι είναι οι ίδιοι οι φασίστες, απροκάλυπτα επιδιδόμενοι σε ένα δολοφονικό έργο, υπό την κάλυψη των κρατικών μηχανισμών και υπό την ανοιχτή ή καλυμμένη υποστήριξη των πιο σάπιων ενστίκτων αυτής της πλέμπας που ονομάζεται φασίζων λούμπεν μικροαστός.

Όσο για μας, άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ. Ο πόλεμός μας με τα καθάρματα της Χ.Α. δεν είναι μόδα στα πλαίσια της “απρόσμενης” (υποτίθεται) ανόδου τους. Χρόνια τώρα τους πολεμάμε στους δρόμους, στα μυαλά. Τους πολεμάμε γιατί είναι η πιο φρικαλέα όψη, το μακρύ χέρι των ουσιωδών εχθρών μας: της εξουσίας και του κεφαλαίου. Και δεν τους χαριστήκαμε ποτέ.

– Στις 12 Αυγούστου πυρπολήσαμε τα γραφεία της Χ.Α. στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

– Στις 22 Αυγούστου, στο Περιστέρι, μετατρέψαμε σε στάχτη κατάστημα και όχημα επιχείρησης ιδιοκτησίας του νεοναζί τραμπούκου Ε.Μπούκουρα, βουλευτή Κορινθίας της Χ.Α.

Εις το επανιδείν…

Υ.Γ.: την αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Τάσο Θεοφίλου.

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο