10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα Εξάρχεια

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα ατόμων επιχείρησε να διώξει δυο χρήστες ναρκωτικών από την οδό Στουρνάρη στο ύψος της οδού Κάνιγγος στα Εξάρχεια. Οι δυο χρήστες αποχώρησαν για να καλέσουν την αστυνομία και να επιστρέψουν λίγο αργότερα.  Η μια χρήστρια πέταξε μια πέτρα σε άτομο της ομάδας που απάντησε με peper spray και χτυπήματα.

10 λεπτά αργότερα και αφού η ομάδα αυτή είχε αποχωρίσει έφτασαν στο σημείο δυο μηχανές της ομάδας ζήτα. Ο ένας χρήστης τους υπέδειξε ένα άσχετο περαστικό άτομο που περνούσε με μηχανή, το οποίο σταματήθηκε στη διασταύρωση Στουρνάρη & Πατησίων προφανώς για εξακρίβωση στοιχείων.

Αφού είχαν περάσει περίπου 25 λεπτά από το συμβάν, στις 16:45 οι δυο ζητάδες με πινακίδες ΕΑ 6006 και ΕΑ 6692 ανέβηκαν ανάποδα και με μεγάλη ταχύτητα την οδό Στουρνάρη και καταδίωξαν μικροπωλητές μέχρι την πλατεία Εξαρχείων, όπου όπως ήταν φυσικό εγκλωβίστηκαν καθώς δέχθηκαν την αποδοκιμασία μικροπωλητών των παρευρισκόμενων. 

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (2-3 λεπτά) έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (Ζήτα, Δέλτα, ΔΙΑΣ, περιπολικά της Α.Δ.).

Στο twitter έγινε λόγος για τουλάχιστον δυο προσαγωγές ατόμων καθώς και ενός υπαλλήλου του εστιατόριου Βεργίνα στην οδό Βαλτετσίου επειδή φωτογράφιζε την εισβολή της αστυνομίας.

  

Φωτογραφίες: Πότμος

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

12 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο