έχουμε πόλεμο

 

Όταν η νομιμότητα λοιπόν γράφεται από τους Ναζί και προωθεί το Απαρτχάιντ, το διαχωρισμό δηλαδή των ανθρώπων σε ανώτερους και κατώτερους εξαιτίας και μόνο του χρώματος του δέρματός τους, τότε πρέπει να ξανασκεφτούμε – ή ακόμα και να επανακαθορίσουμε – τί σημαίνει “νόμιμη” και “παράνομη” δράση. Τύποις.

Φερ’ ειπείν, η καταστροφή ενός πάγκου μικροπωλητή από 30 τραμπούκους, η αντιποίηση αρχής, η τρομοκράτηση, η φθορά ξένης περιουσίας, η λεκτική βία, η σύσταση και η συμμετοχή σε συμμορία δεν είναι νόμιμες. Ούτε καν τύποις, και ας ηγείται του “κλιμακίου” [τραμπουκικού τάγματος εφόδου] ένας εκλεγμένος βουλευτής [ή περισσότεροι].

Ψιλά γράμματα για την ΕΛΑΣ, που, σε άλλη περίπτωση θα είχε κινητοποιηθεί άμεσα, πριν την παρέλευση του αυτοφώρου.

Τραγικότερη ακόμα η ανακοίνωση των μικροπωλητών οι οποίοι ευχαριστούν τη Χρυσή Αυγή και ζητάνε να συνεχίσει τη “δράση” της. Ζουν ανάμεσά μας. Είναι οι νεοναζί του 1930, οι λευκοί του 1950 στις ΗΠΑ, οι Boers του 1980 στη Νότια Αφρική.

Υπενθύμιση: δεν χρειάζεται να τους ανεχόμαστε, ακόμα και εάν είναι “δικοί μας” άνθρωποι, συγγενείς, πρώην φίλοι, γείτονες και γνωστοί. Έχουν ήδη διαλέξει με ποια πλευρά είναι. Επειδή, όπως λέει και ο Τζιμάκος, έχουμε πόλεμο, μην το γελάς, μωρό μου.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Μετάβαση στο περιεχόμενο