Η θεωρία της «Πράσινης Πτέρυγας»

Γράφει ο Μαχητικός


Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα, στο τέλος τον τρώνε οι κότες, λέει μια παροιμία πολύ σοφή. Αυτό σκέφτομαι τώρα που ξεκινώ να αποτυπώνω τις σκέψεις μου αυτές στο χαρτί, έχω πει ότι δε θα ασχοληθώ ξανά με αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια, αυτούς τους δειλούς μασκαράδες της «Στερνής Αυγής» αλλά τι να κάνω που δε με αφήνουν σε χλωρό κλαρί.


Η επαφή που έχει η πλειοψηφία της κοινωνίας μας με δαύτους είναι μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες που πλέον απαρτίζουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης τους. Προβάλλοντας και αναπαράγοντας, τεχνηέντως η μη, αυτό το καλοστημένο σενάριο που θέλουν να πουλήσουν προς τα έξω οι ίδιοι.

Δήθεν υπέρ πατριώτες, αγνοί και φιλότιμοι στρατιώτες, ορκισμένοι εχθροί των εχθρών της χώρας μας. Ο πολύς ο κόσμος, η πλατιά μάζα της καθημερινότητας δε γνωρίζει ούτε ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι με τα ξυρισμένα κεφάλια, ούτε το μέγεθος της αρρώστιας και του σκοταδισμού που αυτά τα πρησμένα και ξυρισμένα κεφάλια κουβαλούν.
Αφορμή για όλα αυτά είναι το βίντεο μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, που αυτοί έβγαλαν προς τα έξω για να δείξουν πόσο μάγκες είναι, την ώρα που το έβαζαν στα πόδια και απλά με τη δημιουργία οχλαγωγίας προσπαθούσαν να καλύψουν το κενό της επιχειρηματολογίας τους. Κάτι που είναι ανύπαρκτο για αυτούς, καθώς έχουμε δει πόσο αμόρφωτοι είναι, ώστε ούτε το στοιχειώδη βαθμό ορθογραφίας κατέχουν αλλά περηφανεύονται και κομπάζουν για το μεγαλείο της Ελληνικής γλώσσας.

Κάτι που ο γεμάτος ανασφάλειες εκπρόσωπος τύπος της συμμορίας δε μπορεί να κρύψει, όποτε καλείται να μιλήσει και να εξωτερικεύσει τις σκέψεις και τις άρρωστες ιδέες του, η ταραχή του είναι τέτοια που μάτια, χείλη και φρύδια αναβοσβήνουν σαν φλας. Αυτός ο ίδιος είχε την υποχρέωση να μεταφέρει την εντολή του αφέντη του, να πει ότι ο ΓΑΠ είναι κατά 25% Έλληνας και για αυτό κατέστρεψε τη χώρα και μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε. Λες και εμάς μας καίει από πού κρατάει η σκούφια του ανεκδιήγητου και όχι το ότι έδωσε την χαριστική βολή σε όλους μας.
Όσο και να θέλει να μας πείσει ο θυρωρός πορνείου, που τυγχάνει και γραμματέας της συμμορίας των ναζί, ότι είναι εθνικιστής και ότι η πατρίδα για αυτόν και τις αδερφές του είναι το πρώτο μέλημα. Δε μπορεί να κρυφτεί. Βασικό τους μέλημα και ενδιαφέρον είναι ο φυλετικός ρατσισμός και βάση αυτού κινείται όλος ο άξονας της ας πούμε ιδεολογίας τους.
Κρίνουν τον συνάνθρωπο με βάση το χρώμα του δέρματος, την καταγωγή, την εμφάνιση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ακόμα και στο αίμα προσπάθησαν να δημιουργήσουν στερεότυπα στα φοβισμένα τους μυαλά.
Και όσο κι αν προσπάθησαν να αλλάξουν τα ναζιστικά σύμβολα, τις τοποθετήσεις στο παρελθόν που εξυμνούσαν τα αίσχη και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δε μπόρεσαν να το αλλάξουν αυτό. Απαρνήθηκαν τις θρησκείες τους, ο γραμματέας τους έγραψε εισαγωγή σε βιβλίο για τον ερχομό του Εωσφόρου, ο «Καιάδας» που είναι μέλος μπάντας που εξυμνεί τον έξω από δω, τιμά την Παναγία σε όλα τα πανηγύρια στην επικράτεια.
Λησμόνησαν όμως να κρύψουν, να αλλοιώσουν την «Πράσινη Πτέρυγα» τους, το δήθεν παρακλάδι της οικολογίας των ναζί συμμοριτών. Εκεί όπου περηφανεύονται ακόμα για την ευγονική και την σχέση της φύσης με τη φυλή του ανθρώπου. Σκέψεις και ιδέες βγαλμένες από τα αμέτρητα θύματα των επιστημόνων του Αδόλφου και της άρρωστης προσπάθειας τους να πετύχουν την ανώτατη φυλή.
Κάνουν λόγο για αλληλεγγύη και στήριξη σε όλους τους Έλληνες, αυτοί που πιστεύουν ότι θα πρέπει στα άτομα με ειδικές ανάγκες να τους γίνεται ευθανασία, να καταδικάζεται σε θάνατο δηλαδή όποιος γεννηθεί με κάποια γενετική ανωμαλία. Να στειρώνεται αυτός που έχει νοητικό πρόβλημα, ο σχιζοφρενής, ο αλκοολικός, ο τοξικομανής. Ένα δείγμα της αρρώστιας που έχουν στα μυαλά τους όλοι αυτοί οι σωτήρες του έθνους, οι από μηχανής θεοί που έσπασαν τα δεσμά των αρχηγών τους και τώρα τους πολεμούν ώστε να πάρουν αυτοί την καρέκλα της εξουσίας.
Μέχρι και ένα θέμα ενός μύκητα που ήρθε από το εξωτερικό και μεταδόθηκε στα φυτά μέσω εισαγωγής φυτών από άλλη χώρα έφεραν σαν παράδειγμα για να δείξουν ότι η μετανάστευση και το ξένο είναι πάντα κακό και μόνο εμπόδια φέρνει. Φυσικά αυτές οι δικαιολογίες ούτε παιδί μπορούν να πείσουν αλλά οι φωνές και οι βρισιές σε μερικούς βουλευτές άλλων κομμάτων, αγαλλίαση προκαλούν στην πονεμένη ψυχή των πεινασμένων και δύστυχων Ελλήνων.
Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σε αυτούς που χαίρονται και ηδονίζονται με όλες αυτές τις πράξεις βίας ότι δεν είναι η λύση αυτή αλλά το μονοπάτι για την ολική καταστροφή, για τον πλήρη διαμελισμό της πατρίδας μας, του τόπου μας αν θέλετε. Κανένας φασίστας και κανένας υμνητής του Αδόλφου δε πονά περισσότερο τον τόπο από τους ίδιους αυτούς που ζουν εκεί.
Αυτοί είναι απλά όργανα που έχουν σκοπό να διχάσουν, να δημιουργήσουν καταστάσεις πανικού για να δώσουν χρόνο στα μεγάλα αφεντικά να περάσουν τις επιθυμίες τους. Αν δε το έχετε καταλάβει, είναι το τέλειο άλλοθι της φασιστικής κυβέρνησης που έχουμε τώρα, για να αποπροσανατολίζει την υπνωτισμένη κοινή γνώμη και να περνά τα δυσβάσταχτα και εξοντωτικά αυτά μέτρα κατά του λαού.
Δεν είναι τυχαίο που τα όργανα τάξης, οι προστάτες του συστήματος, ταυτίζονται σε τέτοιο βαθμό με τα τσιράκια με τις μαύρες μπλούζες. Δεν είναι θέμα τύχης ότι δε συλλαμβάνεται ποτέ κανένας μαχαιροβγάλτης από τα τάγματα εφόδου που χτυπά στα σκοτάδια. Δε γελιόμαστε με τα αστεία λογάκια και τις ανόητες απειλές του δήθεν μεγάλου αντιπάλου τους που θέλει να τους κατατροπώσει επειδή δε συμμορφώνονται με το νόμο. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα και όσο δυσκολεύουν οι καιροί, άλλο τόσο πιο συχνά θα είναι αυτά τα φαινόμενα τυφλής βίας.

Όσο δυσκολεύουν όμως τα πράγματα, τότε οι σκληροί βγαίνουν μπροστά και αντιστέκονται, δίνουν τη μάχη τους. Δε θα επιτρέψουμε να περάσει ο ναζισμός στον τόπο μας, κανένας δε μπορεί να μας φοβίσει και να τραμπουκίσει εις βάρος μας.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ

ΜΟΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Όπως δημοσιεύτηκε στο τεύχος #13 του babushka

http://babushkagr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο