οι πίπες του Σεραφείμ

Ή μήπως εκεί δεν είναι σίγουρος για την τοξικότητα του CS, που είναι απαγορευμένο [σε συνθήκες πολέμου, αλλά όχι ταξικού πολέμου ή εμφυλίου] από τη Συνθήκη για τα Χημικά Όπλα; Δεν το λέω εγώ, τα Ελληνικά Δικαστήρια το λένε [§ 6]. Κι αν θέλει επειδημιολογική μελέτη για να πεισθεί, ας κοιτάξει σε λίγο καιρό τα ποσοστά των καρκίνων στους ΜΑΤατζήδες.

Μήπως ο Σεραφείμ ασχολήθηκε στο κήρυγμά του με τα υποσιτιζόμενα παιδιά, ή με τους γονείς που καταφεύγουν στο Κοινωνικό Ιατρείο επειδή δεν έχουν να δώσουν τα 5 ευρώ για την επίσκεψη στο Νοσοκομείο ή το ΙΚΑ, ούτε βεβαίως και να αγοράσουν φάρμακα; Δεν άκουσα να λέει κουβέντα.

Μήπως ασχολήθηκε με την τιμή του πετρελαίου που, φέτος το χειμώνα είναι άπιαστο για τους μισούς Έλληνες και θα τραβιέται ο κόσμος με πνευμονίες, βρογχίτιδες και άλλα τέτοια υπέροχα;

Μήπως έβγαλε κήρυγμα για τη μείωση των μισθών και συντάξεων; Είπε κάτι για το ποίμνιό του που, δυσκολεύεται πλέον να αγοράσει βασικά τρόφιμα ή να πληρώσει τις υποχρεώσεις του [ενοίκια, ρεύμα, νερό κλπ]; Εγώ δεν είδα καμία δήλωσή του για όλα αυτά. Πουθενά.

Ακούσατε να σχολιάζει οτιδήποτε έχει σχέση με τη ρατσιστική βία της Χρυσής Αυγής, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία, σε γειτονιές; Ακούσατε να θυμίζει ότι “ο θεός [του] αγάπη εστί” σε κανέναν Χρυσαυγίτη, όταν πήγαινε μαζί τους για να υπογράψει μήνυση εναντίον μιας θεατρικής παράστασης; Τον ενόχλησε μήπως ότι ένας πολίτης κινδυνεύει να χάσει το μάτι του επειδή ήταν λίγο πιο σκουρόχρωμος από όσο άρεσε στους Χρυσαυγίτες;

Σωστά καταλάβατε: παρά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, τον Σεραφείμ, τον απασχολούν μόνο οι πίπες. Διότι, όλα τα υπόλοιπα θα δυσαρεστούσαν τους πολιτικούς του φίλους. Όσο η πολιτεία πληρώνει μισθούς κληρικών και θεσμοθετεί μηδενική φορολογία της εκκλησίας, δεν την ενοχλούν οι Σεραφείμ. Δεν δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.

Ξεκινώντας βεβαίως να γράψω αυτή την ανάρτηση, είχα και κάτι άλλο στο μυαλό μου: θα ήθελα να μάθω τη γνώμη του Σεραφείμ για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, των ωοθηκών, του μαστού  και γενικά, όλες αυτές τις δυσχερείς καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.

Αυτά, από τί προκαλούνται, κ. Σεραφείμ;

Μήπως ξέχασε να μας πει ότι και το “φυσιολογικό” σεξ [αυτό της τεκνοποίησης, καλέ!] είναι εξίσου “καρκινογόνο” με τις πίπες ή και πολύ χειρότερο; Ή μήπως αυτό θα ήταν υπερβολικό για να το αντέξει το ποίμνιό του, οπότε δεν τόλμησε καν να το προφέρει;

Και ο καρκίνος στο συκώτι; Στο πάγκρεας; Στους πνεύμονες; Στον εγκέφαλο; Στα κόκκαλα; Στο δέρμα;

Εκεί μπορούμε ελεύθερα να αναζητήσουμε τις αιτίες στη διατροφή με κόκκινο κρέας, την πρόσληψη χημικών (συμπεριλαμβανομένου του τσιγάρου, των φυτοφαρμάκων, του νέφους κλπ), την καθιστική ζωή, την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κλπ;

Ή φταίει πάλι το σεξ;

Και τελοσπάντων, γιατί δεν βγαίνει να πάρει μία θέση ο Ιατρικός Σύλλογος; Στα δικά του χωράφια παίζουμε. Να μας πουν υπεύθυνα ότι “ξέρετε, το σεξ προκαλεί καρκίνο” να ξέρουμε, να το αποφεύγουμε. Εντελώς. Ζώνη αγνότητας στα 12 κλπ.

[Να δω ποιος θα μας γλιτώσει μετά από τις επιπτώσεις της αγαμίας, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε γλιτώσει από τον καρκίνο του σεξ.]

Αλήθεια, διαθέτουν οι γιατροί – παγκοσμίως – καμία μελέτη ότι οι γκέι άντρες έχουν συχνότερα στοματικό καρκίνο από τους στρέητ; Πολύ θα ήθελα να τη διαβάσω.

Οπότε επιστρέφουμε στα γνωστά: ο Σεραφείμ, μητροπολίτης ενός αόρατου Θεού τον οποίο μας καλεί να πιστέψουμε ότι τον εκπροσωπεί και εκφράζει τη θέλησή του, ακόμα και όταν συμπράττει με τη Χρυσή Αυγή, κατακεραυνώνει τις πίπες, οι θεούσες του ποιμνίου του χαίρονται, επειδή αυτές πάντα ήταν αρνητικές (ότ)αν τολμούσε να το ζητήσει “το στεφάνι” τους [αυτές οι αμαρτωλές που δουλεύουν στα μπουρδέλα και ξελογιάζουν τους άντρες μας, δεν πειράζει να αρρωστήσουν] και η επίσημη Πολιτεία δια του Πρωθυπουργού, κάνει το σταυρό της στην Παναγία, ζητώντας βοήθεια για να βγούμε από το αδιέξοδο.

Διότι, όχι, δεν φταίνε οι τράπεζες και οι επερχόμενοι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για τον καρκίνο που θα βγάλουμε, ούτε τα χημικά που μας ποτίζουν αφειδώς … φταίνε οι πίπες.

Το είπε η αυθεντία [επί παντός επιστητού, σωματιδίων Higgs μη εξαιρουμένων], ο Σεραφείμ.

Το μισθό του οποίου πληρώνεις εσύ από τους φόρους σου, για να σε ταΐζει αυτές τις πίπες.

Κατάλαβες;

Ανακοίνωση του Σεραφείμ, από τον ΔΟΛ.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Μετάβαση στο περιεχόμενο