“Σίγησε” προσωρινά ο Flash96

            Πολλά τα προβλήματα στο Ρ/Σ Flash 96, με τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι τέσσερις και πλέον μήνες.

Ο Σταθμός “σίγησε” προσωρινά, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας, σε ζωντανή αναμετάδοση του “απεργιακού”, εδώ και μέρες, προγράμματος, εισήλθαν στο ραδιοθάλαμο του Flash, δικαστικοί κλητήρες με σκοπό να κατασχέσουν τον εξοπλισμό και τη ραδιοσυχνότητα του Ρ/Σ, μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων οκτώ εργαζομένων, κατά της εταιρίας κι ύστερα από σχετική απόφαση του δικαστικού επιμελητή.

Η εργοδοσία του Πέτρου Κυριακίδη (όμιλος ΝΕΠ), η οποία αρνείται πεισματικά να καταβάλλει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων τους τελευταίους μήνες (μη εμφανίζοντας μάλιστα τις προθέσεις της για το μέλλον του σταθμού), αρχικά θεώρησε την εν λόγω απόφαση του δικαστηρίου ως “μπλόφα”. Με την παρουσία όμως των δικαστικών επιμελητών και των δικαστικών κλητήρων, προέβη σε σχετικό διακανονισμό, άγνωστο ως τώρα, επιτυγχάνοντας την επιστροφή των μηχανημάτων κι εν τέλει την επιστροφή στις ραδιοσυχνότητες.

Οι εργαζόμενοι, πολλοί εκ των οποίων έχουν κυριολεκτικά σηκώσει στις πλάτες τους το σταθμό, μετά από μεγάλη περίοδο επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, με τη στήριξη της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, εκπέμπουν πλέον απεργιακές εκπόμπές, δίνοντας “Βήμα” στους ακροατές του Flash.

Σημειώνεται όμως πως μερίδα των εργαζομένων βλέπουν καχύποπτα τις εν λόγω απεργιακού τύπου εκπομπές, υποψιαζόμενοι παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από αυτές.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο