Συνελήφθησαν 4 Έλληνες κατηγορούμενοι για εμπρηστική επίθεση σε κατοικία μεταναστών

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΓΑΔΑ συνελήφθησαν 4 Έλληνες ηλικίας 17, 19, 20, 23 κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της απόπειρας εμπρησμού και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς.

Όπως αναφέρεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι τρεις από αυτούς φορώντας κουκούλες μπήκαν στις 00:30 στην αυλή σπιτιού 2 πακιστανών (26 και 32 ετών) στα Σπάτα, προκάλεσαν φθορές ενώ χρησιμοποιώντας ένα μπιτόνι βενζίνη προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας φίλου των κατοίκων.

Μετά την επίθεσή επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε ο τέταρτος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας συνελήφθησαν από τις μεσημεριανές μέχρι τις βραδινές ώρες στα Σπάτα και την Αρτέμιδα.

Σε έρευνα στο σπίτι του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο κάλυκες φυσιγγίων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Συνελήφθησαν μεσημβρινές και βραδινές ώρες σήμερα (26-11-2012), στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 17, 19, 20 και 23 ετών κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της απόπειρας εμπρησμού και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις συλληφθέντες την 00.30 ώρα σήμερα (Δευτέρα) μετέβησαν, φορώντας κουκούλες, σε μονοκατοικία στα Σπάτα όπου διαμένουν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 32 ετών. Τρεις εξ΄ αυτών εισήλθαν στην αυλή της μονοκατοικίας και ο πρώτος με σφυρί που κρατούσε, έσπασε το τζάμι της πόρτας εισόδου, ο δεύτερος πετούσε πέτρες στα παράθυρα και ο τρίτος αφού κατάβρεξε με βενζίνη το έδαφος που ήταν σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας φίλου των αλλοδαπών, προσπάθησε με αναμμένο χαρτί να βάλει φωτιά, χωρίς όμως να το επιτύχει.

Οι δράστες μετά την επίθεσή επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε ο τέταρτος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Μετά από έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία άδεια φιάλη με έντονη οσμή από βενζίνη και ένα μισοκαμένο χαρτί.

Σε έρευνα στην κατοικία του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο κάλυκες φυσιγγίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο (27-11-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ert.gr

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο