Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γνωστός και ως Γκαντέμης, Πλάσμα Μ. ή Δράκουλας των Χανίων γεννήθηκε το 1431 στην πόλη Σιγκισοάρα της Τρανσυλβανίας και πέρασε τα πρώτα παιδικά χρόνια στα Χανιά της Κρήτης. Σπούδασε Νομικά, Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιλάει όλες τις γλώσσες, ζωντανές και νεκρές. Με την αποθανούσα σύζυγό του, Μαρίκα Γιαννούκου, απέκτησαν τέσσερα παιδιά και δώδεκα εγγόνια. Περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογενειακή του ζωή καθώς και για την παιδική του ηλικία δε γνωρίζουμε παρά μόνο για τα δύο εκ των τεσσάρων παιδιών του, τη Ντόρα και τον Κυριάκο. Συγκεκριμένα για τον Κυριάκο, φημολογείται πως είναι παιδί της Ντόρας και του γνωστού τραγουδιστή Τέρη Χρυσού ενώ τελευταίες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως στην πραγματικότητα ο Κυριάκος είναι παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Τέρη Χρυσού. 

Σύμφωνα με το μύθο, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είναι άνθρωπος, αλλά ανήκει στο γένος των 72 απέθαντων βασιλέων των νεφελίμ. Συγκεκριμένα ανήκει στο γένος Μπαχομέθ που δεν είναι άλλο από την οικογένεια των νυχτεριδόμορφων Νεφελίμ (εξ’ ου και ο μύθος των βρυκολάκων). Χαρακτηριστικό γνώρισμα του συγκεκριμένου είδους είναι η βαναυσότητα και η φρικαλεότητα στις μεθόδους διακυβέρνησης των θνητών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φήμη του Βλαντ Γ’ του Παλουκωτή, πρώτου εξαδέλφου του Μητσοτάκη και ηγεμόνα της Βλαχίας το 1448, 1456–1462 και 1476, γνωστού και ως Κόμη Δράκουλα. Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως ο Μητσοτάκης ήταν και ο κύριος υποψήφιος για την ταινία “Twilight” αλλά τον εμπόδισε η κόρη του η Ντόρα, πιστεύοντας πως θα παίξει αρνητικό ρόλο στην υποψηφιότητα της ως πρόεδρος του κόμματος της “Νέας Δημοκρατίας”. Αυτός φυσικά αρνήθηκε τον ρόλο και ευχήθηκε στην κόρη του ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

Ιστορικές αναφορές με την ηγετική μορφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη υπάρχουν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός, ως Υφυπουργός και αργότερα Υπουργός στην Κυβέρνηση Πλαστήρα, ως επικεφαλής του κόμματος των Νεοφιλελεύθερων, ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος και τέλος, ως Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Εθνικός Γκαντέμης. Οι παραπάνω αναφορές αφορούν στην παρουσία του Μητσοτάκη μόνο με τη σημερινή ανθρώπινη μορφή του. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις για την παρουσία του και σε άλλα ιστορικά γεγονότα πολύ πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  Φημολογείται πως κατά την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 ο 22χρονος τότε Μητσοτάκης ήταν αυτός που άνοιξε την Κερκόπορτα από την οποία μπήκαν οι Τούρκοι και έτσι κατέλαβαν την Πόλη. Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας αργότερα για το περιστατικό, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Σε 10 χρόνια δε θα το θυμάται κανείς”. 

Πέντε αιώνες αργότερα, τον Ιούλιο του 1965, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποπομπή της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, τη λεγόμενη Αποστασία, που οδήγησε στην απαξίωση του πολιτικού βίου και κατ’ επέκταση στη δικτατορία. Κατά τη  διάρκεια της Χούντας, ο Μητσοτάκης, νοιώθοντας τύψεις για ό,τι έκανε, ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση. Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σχεδίαζαν επί χρόνια την πτώση της Χούντας πίνοντας τσάι και παίζοντας jenga στο Παρίσι. Με την πτώση του καθεστώτος και τον ερχομό του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο Μητσοτάκης φαίνεται να σβήνει από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος καθώς ο πρώτος δεν τον συμπεριέλαβε στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας που σχημάτισε. Φημολογείται πως του είχε γίνει πρόταση για συμμετοχή στην Κυβέρνηση από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά ο Μητσοτάκης άσκησε βέτο για την ονομασία της κυβέρνησης και συγκεκριμένα για τις λέξεις «εθνική» και «ενότητα», γεγονός που στέρησε από τους Έλληνες τη συμμετοχή του Μητσοτάκη στην τότε Κυβέρνηση. Ο Δράκουλας των Χανίων όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Τρία χρόνια από την πτώση της Χούντας ιδρύει το Κόμμα Φιλελευθέρων και ένα χρόνο αργότερα προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία. Το 1990 ορκίζεται  Πρωθυπουργός της Ελλάδος για να κυβερνήσει όμως μόνο 3 χρόνια αφού ο παραιτηθής Υπουργός Αντώνης Σαμαράς οδηγεί την Κυβέρνηση Μητσοτάκη σε πτώση. 

Σύμφωνα με γνωστή μεσαιωνική προφητεία, ο Μητσοτάκης θα επιστρέψει για να κυβερνήσει τον κόσμο (ίσως με άλλη μορφή ώστε να μην τον γνωρίσουμε). Το τελευταίο συμπέρασμα πηγάζει από μία άλλη προφητεία που αναφέρει πως ο κόσμος θα πιστέψει πως το πλάσμα Μ. είναι νεκρό (από εδώ καταλαβαίνουμε πως ο Δράκουλας των Χανίων θα σκηνοθετήσει το θάνατό του για να ξανακυβερνήσει). Στην Αποκάλυψη δε, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο Δράκοντας θα δώσει στο Θηρίο τη δύναμή του και το θρόνο του και μεγάλη εξουσία. Η τελευταία προφητεία υποδηλώνει πως ο Μητσοτάκης θα κυβερνήσει μέσω κάποιου άλλου, παραμένοντας ο ίδιος στο σκοτάδι. Αυτό βέβαια δε γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς θα συμβεί, αλλά ο «Καιρός γαρ εγγύς». 

Παρακάτω ακολουθεί ανολοκλήρωτη η αποκλειστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα The Arkan Project και στον πολεμικό ανταποκριτή του blog, καθώς ο δεύτερος ένιωσε έντονη δυσφορία κατά τη διάρκειά της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

TAP: Κύριε Πρόεδρε, δεδομένου ότι δεν παραχωρείτε συχνά συνεντεύξεις, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των συντελεστών του TAP. 

ΚΜ: Δεν είναι ότι δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις, απλά δεν τυχαίνει. Κι εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω το TAP.  Και μιας και είμαι ο πρώτος που παραχωρεί συνέντευξη στο ωραίο blog σας θέλω να ευχηθώ σε όλους  τους συντελεστές του καλή σταδιοδρομία, με επιτυχίες (H ταχύτητα μειώθηκε κατευθείαν στα 2 mbps). 

TAP: Κύριε Πρόεδρε, τι έχετε να πείτε για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας; 

Η συνέντευξη διακόπτεται σε αυτό το σημείο. Μέρος της συνέντευξης μπορείτε να βρείτε εδώ

Arkan

http://thearkanproject.com/

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο