10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Το πρόγραμμα του omniaTV ξαναξεκινά από 7 Ιανουαρίου

kampania_ekpompesΤο omniaTV είναι ένα πείραμα που συνδυάζει διαδικτυακές εκπομπές, ελεύθερη δημοσίευση και κοινωνική δικτύωση.

Το πείραμα λειτουργεί – πώς αλλιώς – με… πειραματισμούς. Με πειραματισμούς για τις δυνατότητές μας (εννοώ την Ομάδα Διαχείρισης) και τις δυνάμεις μας (εννοώ των παραγωγών και αρθρογράφων).

Σε συνεννόηση με την κοινότητα που δραστηριοποιείται στο μέσο, αποφασίσαμε να επιδοθούμε σε εντατική προετοιμασία για λίγες μέρες και να ξανανοίξουμε, κανονικά, το πρόγραμμα του omniaTV από την Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013.

Εντωμεταξύ, όπως συζητήθηκε στη συνάντηση μελών και παραγωγών του omniaTV, χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τις υλικές ανάγκες του μέσου, τις οποίες – καθώς και τρόπους συνεισφοράς – μπορείτε να δείτε [εδώ].

Παράλληλα, παραμένει απολύτως ανοιχτή η πρόσκληση σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, άτομο ή συλλογικότητα, να χρησιμοποιήσει τις υποδομές μας, ελεύθερα, για την παραγωγή εκπομπών, βίντεο ή ηχητικών.

Ραντεβού στις 7 Ιανουαρίου!

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
Προηγούμενο άρθροrotta h264
Επόμενο άρθροΕπιχείρηση της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ
Μετάβαση στο περιεχόμενο