Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Με κείμενο που δημοσιεύτηκε στο indymedia, αναλαμβάνεται η ευθύνη για τους εμπρησμούς αντιπροσωπειών αυτοκινήτων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα στις 6 και 7 Ιανουαρίου. Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων αναφέρονται ως αυτονόητα στοχευμένες, ενώ εμπεριέχεται προειδοποίηση προς τους αντιπροσώπους που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για διαγωνισμό της ΕΛ.ΑΣ. με προϋπολογισμό 16.445.000€ που αφορά την αγορά 217 μοτοσικλετών και 449 περιπολικών (όπως αναφέρουν).

Παρακάτω το κείμενο

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ή…

Η εξουσία θέτει τις προτεραιότητές της (πάντα τις έθετε)

Εν μέσω μιας ολομέτωπης επιχείρησης οικονομικής εξαθλίωσης που δέχονται τα φτωχότερα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας, εν μέσω παντελούς ένδειας πόρων για οτιδήποτε είχαμε μάθει ότι συνιστά ένα μίνιμουμ προστασίας για λαϊκά κοινωνικά στρώματα {υγεία, περίθαλψη, συντάξεις κλπ}, η εξουσία έρχεται ξεδιάντροπα και προκλητικά να δείξει και στους πλέον αδαείς ποιες είναι οι προτεραιότητες και οι στρατηγικές της.

Τι είναι αυτό που χρειάζεται η φτωχοποιημένη ελληνικής κοινωνία του 2013; Μα 499 καινούρια περιπολικά και 217 μοτοσικλέτες για τα τσογλάνια της Διας και της Δελτα. Προκηρύσσονται λοιπόν στις αρχές Δεκέμβρη 2012 οι αντίστοιχοι διαγωνισμοί με προϋπολογισμό 16.445.000 ευρώ. Λεφτά υπάρχουν λοιπόν…

ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ή …

Οι καταπιεσμένοι να θέσουν τις προτεραιότητές τους .

Στις 6 και 7 Ιανουαρίου επιτεθήκαμε σε αντιπροσωπείες των…

*Σιτροέν στην Αμφιθέας

*Xιουντάι στην Αχαρνών

* Βόλβο στη Βουλιαγμένης

* Νταϊχάτσου και Φίατ στην Τσαλδάρη στο Πολύγωνο

* Xόντα στην Αλεξάνδρας…

…εταιρίες που έτσι κι αλλιώς είναι στοχοποιημένες από τους εξεγερμένους, όντας η αυτοκινητοβιομηχανία ένας από τους κινητήριους μοχλούς της καπιταλιστικής παραγωγής και οικονομίας.

Επιπλέον είναι ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς όλους τους εισαγωγείς αντιπροσώπους που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της ΕΛ.ΑΣ., συνεισφέροντας έτσι και αυτοί στην οικονομική εξαθλίωση αλλά και στην ένταση της καταστολής και της αστυνόμευσης.

Υποσχόμαστε, και αυτό καλύτερα να το πιστέψετε, ότι όποιος <<κερδίσει>> τον διαγωνισμό θα αντιμετωπίσει ένα στοχοποιημένο και διαρκές μπαράζ επιθέσεων.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

΄Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

Υ.Γ.: Η σκέψη μας στον σύντροφο Παναγιώτη Αργυρού 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
Μετάβαση στο περιεχόμενο