Τα μαλακισμένα

Ο πρωθυπουργός της χώρας φαίνεται πως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τηρήσει την προεκλογική του απειλή προς τον ελεύθερο αναρχικό κόσμο της ανομίας. Στον αγώνα του αυτό έχει ως ισχυρό σύμμαχο τον αρμόδιο υπουργό καταστολής όσων διαμαρτύρονται (νομίμως ή παρανόμως, δεν έχει και πολύ σημασία…), τις φίλα προσκείμενες εταιρίες μαζικής παραπληροφόρησης και αποχαύνωσης, μα κυρίως τον ίδιο το Θεό με τον οποίο φαίνεται να έχει κατ’ ιδίαν επαφές.

Δυστυχώς όλα δείχνουν πως πολλές από τις καταλήψεις – Θεού θέλοντος – θα επανέλθουν στη νόμιμη και μόνιμη αδιαφορία του Κράτους μας. Σε λίγο καιρό πολλά από τα μέχρι πρότινος καταληφθέντα κτίρια, θα λειτουργήσουν ξανά ως πολιτιστικά κέντρα και να σαπίζουν όπως έκαναν επί χρόνια πριν τα καταλάβουν οι δέκα κουκουλοφόροι, οι γνωστοί άγνωστοι ή – όπως λέει και γνωστός ανεξάρτητος δημοσιογράφος του Mega – τα μαλακισμένα.

Σε λίγο καιρό, και μόλις παταχθεί η τρομοκρατία της Αριστεράς, θα μπορούμε όλοι να κυκλοφορούμε ελεύθεροι ακόμη και στα Εξάρχεια που ως γνωστόν είναι άντρο τρομοκρατών όπως ταλιμπάν, μουτζαχεντίν και συριζαίων, ενώ δεν έχουμε πια κανένα λόγο να ανησυχούμε, τουλάχιστον για όσο καιρό μας κυβερνά η νέα δικτατορία της πλουτοκρατίας.  

Οι αποδείξεις που βαραίνουν αυτά τα κοινωνικά απόβλητα είναι αδιάσειστες – κενά μπουκάλια μπύρας, κενά κράνη μοτοσικλέτας, κενές αντιασφυξιογόνες μάσκες, σκουπόξυλα χωρίς τη σκούπα και άλλα φονικά όπλα που χρησιμοποιούν μόνο οι πιο επικίνδυνοι τρομοκράτες του κόσμου. Τώρα λοιπόν που αυτά τα μαλακισμένα θα σαπίσουν για λίγο καιρό σαν τα κενά μας κτίρια, τώρα που θα κρατούνται χωρίς δικηγόρο και χωρίς απαγγελίες κατηγοριών, τώρα που οι συνειδήσεις όλων των αποβλακωμένων μικροαστών είναι καθαρές όπως κι αυτός εδώ ο τόπος, θα μπορούμε να κοιμόμαστε με τις πόρτες ξεκλείδωτες όπως κάναμε παλιά.

Μα τη στιγμή που ετοιμάζομαι να αποκοιμηθώ για άλλη μία φορά μπροστά στην τηλεόραση, μέσα στο μυαλό μου γεννιούνται κάποιες απορίες που μου προκαλούν ανησυχία:

Τι θα γίνει άραγε αν πολλά από αυτά τα μαλακισμένα κριθούν κάποτε αθώα;

Τι θα γίνει όταν θα κυκλοφορούν και πάλι ανάμεσά μας με μοναδικό σκοπό να σπείρουν το χάος, τον τρόμο και την αναρχία;

Τι θα γίνει όταν δε θα έχει μείνει πια ούτε μιας σπιθαμής ελεύθερη Γη όπου οι απανταχού αλήτες θα μπορούν να εκφράσουν τις επικίνδυνες αμεσοδημοκρατικές τους απόψεις;

Τι θα γίνει όταν συνειδητοποιήσουμε πως είμαστε όλοι μέσα σε μία ή και παραπάνω λίστες της Πολιτείας κι έτσι, εκ προοιμίου ένοχοι;

Τι θα γίνει αν μάθουμε τι πραγματικά πρεσβεύει ο αναρχικός χώρος;

Τι θα γίνει αν σταθούμε αλληλέγγυοι σε αυτά τα δύσμοιρα τα μαλακισμένα;

Τι θα γίνει;

Arkan

http://thearkanproject.com

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο