10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Με Αμβρόσιο, Χ.Α., πυροβολισμούς κι εθνικιστικά συνθήματα η κηδεία του χουντικού δολοφόνου Ν. Ντερτιλή

Η κηδεία του χουντικού δολοφόνου Ν. Ντερτιλή έγινε σήμερα στο Α’ νεκροταφείο, παρουσία 4-5 βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του Κώστα Πλεύρη, του εκδότη της «Ελεύθερης Ώρας» Γρηγόρη Μιχαλόπουλου και του ναυάρχου εν αποστρατεία Αντώνη Ναξάκη.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Νικόλαο Ντερτιλή «ήρωα σαν τον Κολοκοτρώνη».

Στεφάνια έστειλαν οι Στυλιανός Παττακός και Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Αμέσως μετά την τελετή και έξω από την εκκλησία, νοσταλγοί της Επταετίας και συγκεντρωμένα μέλη της ΧΑ φώναξαν τα συνθήματα «Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών», «Δόξα και τιμή στον Νίκο Ντερτιλή» και «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

Κατά την ώρα της ταφής, έπεσαν περίπου 15 πυροβολισμοί, παρά την ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης. Μετά το τέλος της κηδείας, η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε ελέγχους και προσήαγε έναν 22χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 21 κάλυκες και ένα πτυσσόμενο στιλέτο. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο σπίτι του, χωρίς να γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστό αν βρέθηκε κάτι ή αν η προσαγωγή θα μετατραπεί σε σύλληψη.

Newsroom OmniaTV

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο