Διπλή ληστεία τραπεζών στην Κοζάνη, συνελήφθησαν κάποιοι από τους δράστες

Ταυτόχρονη ληστεία δύο τραπεζών πραγματοποιήθηκε το πρωΐ στην Κοζάνη, στα υποκαταστήματα της ΑΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι ληστές, αφού έσπασαν τη τζαμαρία με βαριοπούλες, εισήλθαν στις τράπεζες οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, δηλώνοντας στους πελάτες και υπαλλήλους ότι δεν θα πειράξουν κανέναν και ότι ήθελαν μόνο τα χρήματα. Αφαίρεσαν ποσά περίπου 200.000 από την ΑΤΕ και 5.000 από το Ταχ. Ταμιευτήριο.

Διέφυγαν με τα κλεμμένα αυτοκίνητα προς τα βουνά, αλλά μερικοί εξ αυτών εντοπίστηκαν αργότερα το απόγευμα και συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα και την Βέροια.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων από τους υπολοίπους, με τη συμμετοχή και της αντιτρομοκρατικής. Όσοι συνελήφθησαν αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε στους αστυνομικούς που ανέλαβαν να τους ανακρίνουν.

Η ΕΛΑΣ διαρρέει, μέσω γνωστών καθεστωτικών μέσων, σενάρια για συμμετοχή κάποιων από τους ληστές στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ αποδίδει τη ληστεία σε συλλήβδην «αντιεξουσιαστές».

Πληροφορίες από #rbnews

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλος
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://libretooth.gr/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460 Mastodon
Μετάβαση στο περιεχόμενο