Κατόπιν κοινού αιτήματος, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ενός (1) 53χρονου, επικίνδυνου κακοποιού, επικεφαλής εγκληματικής συμμορίας που επιδίδεται στα κακουργήματα των ρατσιστικών επιθέσεων, απαγωγών και βασανισμών αγωνιστών, τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον της κοινωνίας και άλλα εγκλήματα, με την επιβαρυντική περίπτωση της κάλυψης χαρακτηριστικών προσώπου.

Ο εν λόγω επικίνδυνος κακοποιοιός είναι καταζητούμενος για όλα τα ως άνω εγκλήματα που εκτελεί κατ’ εντολήν του η συμμορία, επονομαζόμενη ως «ΕΛ.ΑΣ.» ή «Ελληνική Αστυνομία». Κυκλοφορεί δε υπό τα εξής στοιχεία ταυτότητας:

Όνομα: Νικόλαος ή Γεώργιος
Επώνυμο: Δένδιας
Επάγγελμα: Δικηγόρος, αλλά παρουσιάζεται κατά καιρούς επίσης υπό τις ιδιότητες του βουλευτή ή του υπουργού (κατά προτίμηση Δημόσιας Τάξης).

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες να πράξει τα δέοντα, καθ’ υπαγόρευση της συνείδησής του.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
kostas Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
kostas
Member

αναμεικτα συναισθηματα , απτην μια γελιο (για το post) , απτην αλλη θλιψη και μεγαλη τσαντιλα για τον δηθεν υπουργο , που δηθεν ”προσπαθει” να βαλει τα πραγματα σε ομαλοτητα για το καλο της κοινωνιας … αφιερωμενο σε αυτο το καρναβαλι που το παιζει υπουργος και σαφως σε ολο το συναφη που τον απαρτιζει http://www.youtube.com/watch?v=GMH-q3xwqt8