10 χρόνια

Και «έλεγχος» στο Νοσοκομείο Τρίπολης από τη Χρυσή Αυγή – Αντιδρούν οι γιατροί

“Αιφνιδιαστικός έλεγχος” από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν απασχολούνται στο νοσοκομείο αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου δήλωσε ότι έχει “κοινούς στόχους” με τη Χρυσή Αυγή σε ότι αφορά την απομάκρυνση των παράνομων νοσοκόμων ενώ έδωσαν την παρακάτω κοινή συνέντευξη.

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=fgAXLO2gYFs","width":"560","height":"315"}

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του ιατρικού προσωπικού καθώς όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Παπασταματάκης Γεώργιος, «η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο».

«Η κοινή συνέντευξη τύπου με τοπικό εκπρόσωπο κόμματος, εγείρει ερωτηματικά, όχι βεβαίως για το γεγονός καθ’ αυτό (της κοινής συνέντευξης), όσο για το αντικείμενο της “συνεργασίας” των δύο πλευρών. Είναι αυτονόητο ότι το θέμα των αποκλειστικών νοσοκόμων πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί από την πολιτεία, ιδία δε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Με τρόπο όμως θεσμικό και νομικά αποδεκτό» ανέφερε.

«ψάχνει εξωθεσμικούς “βοηθούς” εκπλήρωσης των καθηκόντων της και επιβραβεύει δημόσια την αυτοδικία, σε μια περίοδο, κατά την οποία ο δημόσιος λόγος, εκφερόμενος από τους δημόσιους αξιωματούχους, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός» σημείωσε.

Newsroom OmniaTV

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
Μετάβαση στο περιεχόμενο