10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Συνεχίζονται οι προσαγωγές στην Ιερισσό, κινητοποίηση την Κυριακή 24/2

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι προσαγωγές κατοίκων από τα χωριά της Χαλκιδικής, με πρόσχημα την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός.

Το απόγευμα της Πέμπτης, προσήχθησαν δύο ακόμα κάτοικοι της Ιερισσού, με την ίδια μέθοδο που την Τετάρτη είχαν προσαχθεί επιπλέον 4 άτομα (2 από ιερισσό και 2 από Μ. Παναγία), δηλαδή με απαγωγή από κουκουλοφόρους αστυνομικούς μέσα από το χωριό.

Οι προσαχθέντες δεν έχουν καμμία επαφή με τον έξω κόσμο, ενώ απαγορεύεται η επικοινωνία ακόμα και με δικηγόρους τους. Η αστυνομία δεν δίνει καμμιά πληροφορία σε οικείους, αρνούμενη ακόμα και να επιβεβαιώσει τα ονόματα των προσαχθέντων.

[Ενημέρωση 20:00] Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος πριν λίγο, ενώ εντός ολίγου αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος και ο δεύτερος.

Την Κυριακή, 24/2, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη διαδήλωση των κατοίκων κατά των μεταλλείων. Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί για τις 11πμ στην Ιερισσό.

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο